סופר נני: חיי האושר ובעיקר העושר של משפחת קרדשיאן ג'נר לא מוגבלים רק לבנות המשפחה והקרובים להן, ומי שנהנים ממנו לא פעם הם גם העובדים שלהם, כפי שהשוויצה לאחרונה האומנת של קלואי קרדשיאן.
קלואי בת ה-39 נופשת בטוסקנה בשבוע האחרון יחד עם שני ילדיה הקטנים טרו ואייר, אימה קריס ג'נר ואחותה קיילי, ומי שמלווה אותן ודואגת לשמור על הילדים כדי ששלישיית הנשים תוכל להתפנות לבטן, גב, סלפי היא אנדרזה קופר הברזילאית, אחת משתי האומנות המועסקות על ידי המשפחה.
אנדרזה, שכראוי למי שמועסקת במשפחת משפיעניות, מתחזקת אף היא חשבון אינסטגרם פעיל עם 56 אלף עוקבים, שיתפה השבוע את עוקביה בריל שתיעד את המסע לעבר יעד החופשה האקזוטי, שכמובן נעשה ברוב פאר והדר של הביוקר במטוס הפרטי של קיילי ששוויו מוערך ביותר מ-73 מיליון דולר ויש בו עשרה מקומות ישיבה.
"הצצה לחיים הטובים של המפורסמים" // מתוך אינסטגרם
בריל ששיתפה אנדרזה ניתן לראות את פנים המטוס המפואר שכולל מפיות ובקבוקים ממותגים עם שמה של קיילי, אוכל בשפע וכמובן את הנוף המרהיב של אתר הנופש היוקרתי בו שוהה המשפחה.
"הדברים הטובים שהעבודה הזו מעניקה לי הם הטיולים האלה", שיתפה אנדרזה בעבר באינסטגרם כשדיברה על העבודה עבור משפחת קרדישאן. "הם מאתגרים, מעייפים ויש בהם יותר עבודה קשה מזוהר, אבל ההזדמנויות לראות ולחוות תרבויות אחרות מרוממות את נפשי".
אנדרזה, שבהכשרתה היא גם דולה לאחר לידה, מספרת שבמסגרת המסעות שלה מסביב לגלובוס הספיקה לסמן וי על יעדים דוגמת ארמון ורסאי וקשת קונסטנטינוס (שער ניצחון ברומא שנמצא בין הקולוסיאום לגבעת הפאלאטיום) ואפילו זכתה לפגוש את נשיא ארצות הברית לשעבר ברק אובמה בבית הלבן.
"בגלל שהרבה מהטיסות הן בינלאומיות", הוסיפה ושיתפה, "אני צריכה לפקח על דפוסי השינה של הילדים בגלל הבדלי השעות. אם זה רק שלושה ימים לדוגמה, אני אשמור על הזמן של לוס אנג'לס. אם זה ארוך משלושה ימים, אז הזמן המקומי יהיה יותר מאוחר".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו