"זה אוכל את קייט מבפנים": האם זו הסיבה שהנסיכה שונאת את מייגן מרקל?

לפי כתב לענייני בית המלוכה הבריטי, צ'ארלס ביקש מבנו ויליאם שקייט לא תתלווה אליו כדי להיפרד מהמלכה, על מנת שיוכל לבקש את אותו הדבר מהארי ומאשתו • "בכך, הוא אמר בצורה לא מפורשת שמייגן לא רצויה"

הנסיך ווילאם וקייט (משמאל) לצד הנסיך הארי ומייגן, צילום: איי.אף.פי.

זה לא סוד שהיחסים בין הגיסות לבית המלוכה הבריטי, קייט מידלטון ומייגן מרקל, טעונים ומלאי טינה הדדית. כעת, מתגלה סיבה נוספת לשנאה של קייט כלפי מייגן, שקשורה לשעותיה האחרונות של המלכה אליזבת, שהלכה לעולמה לפני כחצי שנה בגיל 96.

רוברט ג'ובסון, כתב לענייני בית המלוכה הבריטי, חשף בספרו "Our King Charles III: The Man and the Monarch Revealed", כי לפני מותה של אליזבת, צ'ארלס, שהיה אז "רק" נסיך, ביקש שהנסיכה מווילס לא תתלווה אל הנסיך ויליאם לאחוזת בלמורל שבסקוטלנד על מנת להיפרד מהמלכה כשהייתה על ערש דווי, וזאת כדי שיוכל לדרוש מהארי לא להביא איתו את מייגן.

"רק בני משפחה". הארי ומייגן עם ויליאם וקייט, בימים טובים יותר, צילום: איי.אף.פי.

>> האם כך מתכננים הארי ומייגן לגנוב את תשומת הלב מטקס ההכתרה?

לדבריו, הארי דרש שמייגן תתלווה אליו לסקוטלנד, אך צ'ארלס התעקש כי בני המשפחה היחידים שצריכים לשהות לצד מיטת המלכה הם רק ילדיה ונכדיה, וזאת חרף העובדה כי הדוכסית סופי, אשתו של הנסיך אדוארד, התלוותה לבעלה, מכיוון שהיה זה דבר ידוע כי לשתיים הייתה מערכת יחסים קרובה במיוחד, שהיו כאלו שטענו כי אליזבת ראתה בה כבתה.

"אם קייט לא תגיע, אז מייגן לא תוכל להגיע גם כן. זה לא ראוי שהרעיות יגיעו", הכריז צ'ארלס, כך לפי ראיון שג'ובסון העניק ל"דיילי טלגרף" האוסטרלי. "מה שצ'ארלס בעצם רצה להגיד ולא היה יכול להצהיר עליו במפורש, זה שמייגן לא רצויה. לכן הוא נאלץ להתערב באופן אישי ולבקש מקייט שלא תגיע, כדי שזה ייראה הוגן יותר כלפי הדוכסית".

הלוויית המלכה אליזבת בכנסיית ווסטמיניסטר // צילום: רויטרס

כזכור, קייט אכן כיבדה את בקשתו של צ'ארלס ונמנעה מלהתלוות לבעלה, כשהסיבה שנמסרה אז לתקשורת הייתה הרצון שלה ללוות את ילדיה לבית הספר. עם זאת, נודע כי מאחורי הקלעים הכעס שלה כלפי מרקל היה רב, מה שהוסיף לטינה ולתחושת העוינות שכבר הייתה קיימת בין השתיים.

"זה אוכל את קייט מבפנים מאז, מה שגרם לה לצבור טינה כלפי מייגן", הוסיף ג'ובסון, שטען גם כי מידלטון רחשה כבוד רב למלכה, ואף הייתה קרובה אליה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר