"אל תלך, תישאר עוד קצת": יובל המבולבל פגש את החטופה אמיליה אלוני

כוכב הילדים פגש את אמיליה אלוני בת ה-6 שנחטפה לעזה עם אמה והוחזרה בפעימה הראשונה של עסקת החטופים • "בזכות המפגש שלנו זכיתי לראות נקודה של אור", כתב לה בהתרגשות

יובל שם טוב. צילום: אוהד קב

אמיליה אלוני לא השאירה בחודש שעבר עין אחת יבשה כשחזרה יחד עם אמה דניאל אלוני לישראל אחרי שהשתיים הוחזקו במשך 49 יום בשבי על ידי ארגון הטרור הרצחני חמאס. כשלושה שבועות אחרי החזרה ארצה אמיליה הקטנה זכתה להגשים חלום ולהיפגש עם כוכב הילדים הנערץ עליה, יובל המבולבל (יובל שם טוב). היום (ראשון) כתב שם טוב בחשבונו ברשת החברתית אינסטגרם על המפגש המרגש בין השניים וסיפר מה ביקשה ממנו רגע לפני שעזב. 

"ברוך שובך, אמיליה", כתב שם טוב בפתח דבריו שהובאו מתחת לתמונה משותפת מחויכת של השניים. "ביום שישי האחרון זכיתי לפגוש את אמיליה הנסיכה שחזרה אלינו מהשבי של חמאס. המשפחה אמרה לי שהיא מאוד מתרגשת לפגוש אותי, אבל אני התרגשתי לא פחות לפגוש אותה", חלק בתחושותיו.

     

View this post on Instagram

           

A post shared by יובל המבולבל - כוכב הילדים של ישראל (@yuval_hamevulbal)

בהמשך סיפר על הרגעים בהם בילה עמה. "כשהגעתי לפתח הבית, אמיליה קפצה עליי ונתנה לי חיבוק גדול. הצחקתי אותה, עשינו פרצופים, שרנו יחד את השיר 'גיבור על' ורקדנו את 'מסיבת הריקודים'. בסוף הפעילות אמרה לי: 'יובל, אל תלך, תישאר עוד קצת'. כמובן שנשארתי וקבענו להיפגש שוב".

לקראת סוף דבריו, ביקש לשתף בעידוד ששאב מהפגישה, בימים קודרים ועצובים של חדשות רעות וקשות. "אמיליה היקרה, אני מאחל לך שתמיד תהיי שמחה ומאושרת. אני רוצה להגיד לך תודה, שבזכות המפגש שלנו זכיתי לראות בתקופה הקשה שכולנו עוברים נקודה של אור בעיניים התמימות שלך. ברוך שובך, נסיכה קטנה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר