שי מיקה מותקפת ברשת: "את שקרנית, לא אקנה שום דבר שתמליצי"

המשפיענית וזוכת "האח הגדול" הותקפה ברשת ממקום לא צפוי, מאחת העוקבות שלה • בסטורי באינסטגרם העוקבת כתבה נגד המלצה למוצר מנפח שפתיים שיפרח המליצה עליו

שי מיקה, צילום: משה בן שמחון

זה לא סוד כי סלביות רבות בארץ ובעולם עושות שימוש ברשתות החברתיות השונות, ובעיקר באינסטגרם שלהן, כדי לפרסם מוצרים של חברות עימן הן משתפות פעולה.

עבור כל הצדדים מדובר כמובן בעסקה משתלמת: החברות זוכות לחשיפה מטורפת בזכות מספר העוקבים הרב של כל סלבית שכזו, וכוח ההשפעה שיש להן מתרגם כמובן לעלייה חדה במכירות ובהכנסה. עבור הסלבית המפרסמת מדובר גם כן בהזדמנות כלכלית משתלמת שמייצרת לה הכנסה נאה נוספת.

לרוב, שיתופי פעולה שכאלה יזכו להתלהבות גם בקרב העוקבים של אותם משפיעני רשת, אך לעתים אלה גם יחוו מתקפה מצד עוקבים לא מרוצים.

חלקם יבחרו להתעלם מהמתקפות, חלקם יענו בתקיפות וחלקם יבחרו להתייחס למתקפה מבלי לעשות שיימינג למי שיצא נגדם אך עדיין יחשפו את המתקפה כדי להראות שזה לא מקובל עליהם ולא תקין.

מי שבחרה בשביל הזהב הזה לאחרונה הייתה שי מיקה, שהעלתה לאינסטגרם השבוע צילום מסך של הודעה שקיבלה מגולשת עצבנית.

הגולשת, שלפי צילום המסך שהעלתה שי מיקה, נראה כי זו לא הייתה הפעם הראשונה בה שלחה לה הודעה זועמת, הביעה הפעם חוסר שביעות משפתון עליו המליצה ולא חסכה במילים אישיות קשות.

"כאן הפסדת אותי", כתבה לשי מיקה בכעס. "השפתון הכביכול מנפח הזה ממש לא מנפח. חרטא בפיתה. קניתי אותו כבר מזמן וזו חרטת על. לכן מהיום, כל מוצר שתמליצי עליו לא אקנה כי את שקרנית", חתמה את ההודעה.

למרות הכעס בהודעה, שי מיקה בחרה להתייחס למתקפה בקור רוח וכתבה: "קודם כל, נראה לי שאת כבר הרבה זמן מחפשת אותי. דבר שני, בא לי לשתף כי לי המוצר טוב. העליתי את זה בלי שת"פ, בלי מימון, בלי שום אינטרס אישי. לי הוא מהמם ואף אחת לא תקרא לי שקרנית כי היא לא התחברה לאיזה מוצר..."

"...כמה פעמים חברות שלכן עפו על משהו ואתן לא? חשוב להגיד שהמוצר מנפח את השפתיים הטבעיות של כל אחת. זה לא אמור לייצר שפתיים חדשות. אני אישית מאוד מרוצה ממנו והפרגון אמיתי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר