דייסון חשפה את הפן החדש שלה - אבל אתם לא יכולים לקנות אותו

תצורה כזו של מייבש שיער עוד לא ראיתם והוא בהחלט לא מיועד לכולם • הפן הזה "משנה את חוקי המשחק", אומרים במותג ומגלים את החידוש המיוחד

מייבשים את השיער. אילוסטרציה . צילום: GettyImages

לא לכל אחד: דייסון חשפה במהלך שבוע האופנה בניו יורק את הפן חדש שלה, אבל הוא לא מיועד לכל אחד.

חברת הטכנולוגיה הבריטית העניקה עיצוב חדש לחלוטין למייבש השיער שלה סופרסניק, תחת השם "Dyson Supersonic r Professional", המיועד הפעם אך ורק למעצבי שיער.

ג'יימס דייסון תיאר את הפן החדש כ"משנה את המשחק", בעל יכולת להחליק ולייבש את השיער במכה אחת, כפי ש"אף אחד לא עשה בעבר".

     

View this post on Instagram

           

A post shared by Dyson Hair Pro (@dysonhairpro)

המכשיר החדש נועד לסייע במניעת פציעות הקשורות לעבודתם המאומצת של מעצבי השיער, ביניהן, תסמונת התעלה הקרפלית, אשר שכיחה מאוד אצל ספרים.

הפן המעוגל מאפשר למעצבי השיער לספק חווית עיצוב ותוצאות מעולות ללא הצורך "לעקם" את כף היד, כך נמסר מהחברה. 

"אוויר בלחץ גבוה עובר דרך המכשיר המעוקל ומספק זרימת אוויר באופן שווה. משמעות הדבר היא שהמשתמש חווה אחידות שווה של פיזור אוויר גם בעת שימוש בטמפרטורה גבוהה במיוחד לעיצוב וייבוש מהיר של שיער, וכל זאת ללא נזקי חום וללא כאבים בכף היד".

בדייסון מספרים כי בשל הצורה החדשה המפתחים נאלצו להתאים גם את הטכנולוגיה על מנת לשמור על ביצועים גבוהים ולאפשר למעצבי השיער כלי קל משקל ומהיר במיוחד.

     

View this post on Instagram

           

A post shared by Dyson Hair (@dysonhair)

"הפונקציונאליות של הפן החדש מאפשר התאמה אידיאלית לכל סוגי השיער וסגנונות העיצוב", אומרים במותג. "לדוגמה, הפן מוגדר לזרימה נמוכה וטמפרטורה נמוכה של אוויר כדי להפחית קרזול ולשפר את מראה התלתלים מבלי לגרום לייבוש ייתר של השיער. למכשיר יש גם את היכולת לזכור את ההגדרות האחרונות וכך לצמצם את הזמן הנדרש להתאמה, דבר שמתאים מאוד לתצוגות אופנה או הפקות".

במייבש השיער החדש  אפשר למצוא שלוש הגדרות של זרימת אוויר וארבעה מצבי חום, כולל הזרמת אוויר קר לקיבוע של תסרוקות. אלה נשלטים באמצעות כפתורים הממוקמים בצורה ארגונומית בהישג יד של אגודל ומחווני לד על הידית שתוכננו עבור מעצבי השיער.

ענקית הטכנולוגיה שנוסדה בבריטניה, שפעם הייתה ידועה בעיקר בשל מגוון שואבי האבק שלה, יצאה לתחום טיפוח השיער ב-2016 עם השקתה של הסופרסוניק. דייסון הודיעה שהיא מוציאה 885 מיליון דולר על פיתוח 20 מוצרי יופי חדשים שיושקו על פני תקופה של ארבע שנים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר