סוף סוף בבית: עופר קלדרון שוחרר מבית החולים

שורד השבי עופר קלדרון השתחרר מהמרכז הרפואי שיבא לאחר שבוע של בדיקות והחלמה ראשונית • קלדרון שהה בשבי חמאס במשך 484 ימים ושוחרר במסגרת הפעימה הרביעית של עסקת החטופים

עופר קלדרון וילדיו. צילום: ללא

עופר קלדרון, החטוף ששוחרר בשבת האחרונה משבי חמאס לאחר 484 ימים, השתחרר היום (ראשון) מהמרכז הרפואי שיבא בתל השומר לאחר שהשלים סדרת בדיקות רפואיות מקיפה.

עופר קלדרון מנופף לקבוצת הרוכבים שלו, צילום: צחי אביב

קלדרון, ששב לישראל במסגרת הפעימה הרביעית של שלב א' בעסקת החטופים יחד עם ירדן ביבס וקית' סיגל, זכה להתאחד עם משפחתו ובהם ילדיו סהר וארז, ששוחררו אף הם מהשבי בעסקה הקודמת.

"אנחנו מבקשים להודות לעם ישראל על התמיכה והחיבוקים שאנחנו מקבלים בשבוע האחרון, לכוחות הביטחון ולצוות הרפואי בשיבא שטיפל בעופר במסירות וברגישות.
מסע השיקום של עופר ושל משפחתנו עוד ארוך ולא יסתיים עד אשר ישובו כל החטופים לביתם. עופר מבטיח להצטרף למאבק להשבתם בהזדמנות הראשונה שיוכל", אמרו במשפחתו של עופר.

משפחת קלדרון בהצהרה אחרי שחרורו של עופר, צילום: יהושע יוסף

המשפחה הדגישה כי מסע השיקום של עופר ושל המשפחה כולה עוד ארוך, וכי הוא לא יסתיים עד אשר ישובו כל החטופים לביתם. עופר עצמו, על פי המשפחה, הביע נחישות להצטרף למאבק להשבת שאר החטופים ברגע שמצבו יאפשר זאת.

בשלב זה, המשפחה מבקשת מהתקשורת ומהציבור לכבד את פרטיותם ולאפשר להם את השקט הדרוש לתהליך השיקום המורכב שלפניהם. "אנחנו מבקשים מהתקשורת ומהציבור לשמור על פרטיותו של עופר ושל המשפחה ולהעניק את הזמן והשקט הדרושים לשיקום".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר