ג’יפ צ’ירוקי מתחדש

הצ'ירוקי מגיע אלינו עם מנוע 2.0 ל' מוגדש, עוד אבזור ומחיר שעלה

ג’יפ צ’ירוקי עבר מתיחת פנים עוד ב-2018, אבל רק עכשיו, מתחיל שיווקו אצלנו. מבחינת העיצוב, מקבל הצ’ירוקי יחידות תאורה חדשות (LED) מלפנים ומאחור כשהחזית מכילה כעת גרסה מוגדלת של הגריל המסורתי של החברה.


את הצ’ירוקי המחודש מניע אצלנו מנוע ה-2.0 ל’ המוגדש של החברה. הוא מפיק 272 כ”ס וקצת פחות מ-41 קג”מ כשהכוח הזה עובר אל ארבעת הגלגלים דרך תיבת הילוכים פלנטרית בעלת 9 יחסי-העברה. מערכת ההנעה הכפולה נשלטת על ידי מערכת ה-“סלקט-טריין” המאפשרת בחירה בין ארבעה מצבי נהיגה. המנוע החדש, מייצר ביצועים מרשימים למדי על הנייר – 7.2 שניות ל-100 קמ”ש בדרך ל-206 קמ”ש סופיים.


עוד מאוברדרייב >>>


הצ’ירוקי המחודש נימכר כאן בשתי רמות גימור, “לונגטיטוד” ו-“לימיטד”. הראשונה מצוידת במסך 7 אינץ’ בקרת אקלים מפוצלת עם פתחים למושב האחורי, מושבים בעלי כיוונון חשמלי ועוד. בכל הקשור לציוד בטיחות מתקדם מצוידת גרסת הבסיס, בין השאר, בבקרת שיוט אדפטיבית, בלימה עצמאית ותיקון סטייה מהנתיב.



כוח, אבזור ועליית מחיר

 


גרסת ה-“לימיטד” מוסיפה על אלו גם ריפודי עור, חנייה אוטומטית, התראה על רכבים בשטח מת ותנועה חוצה מאחור ועוד. מחירי הגרסאות נעים בין 265,000 שקלים ל-299,000 שקלים. התייקרות משמעותית לעומת הדגם הקודם.


טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר