מאזדה 3 חדשה

הדור הרביעי למשפחתית של מאזדה נוחת בישראל. החל מ-145,000 שקלים

מאזדה 3 הייתה אחד הדגמים החשובים ביותר של היצרן היפני בארץ אם לא החשוב שבהם. עכשיו מגיע לכאן הדור הרביעי של ה-3 המשפחתית שתחילת שיווקה יחל ביום הבחירות – ה-17 לספטמבר. מדובר בדגם חדש לחלוטין שעליו יבוססו שלל דגמי מאזדה בעולם מבחינת הפלטפורמה, שפת העיצוב החיצונית ותא הנוסעים.


עוד מאוברדרייב >>>


מאזדה העולמית מכוונת למתג את ה-3 בפרט ושלל דגמיה השונים בכלל, לעולמות הפרימיום, בשונה ממה שהורגלנו.המטרה, להוות אופציה של אמצע הדרך בין המתחרות הקונבנציונליות לבין מותגי היוקרה המוכרים. מאזדה 3 תשווק בהתחלה ב-2 גרסאות מרכב – האצבק וסדאן, שבניגוד לעבר הפעם יש ניסיון לתת לכל אחת מהן מעט יותר זהות ובידול. 


מאזדה מתחילה את השיווק המקומי עם מנוע אחד בנפח 2.0 ל’, המפיק 165 כ״ס ומומנט של 21.7 קג״מ. מספיק בשביל להאיץ אותה ל-100 קמ״ש תוך 8.4 שניות. גרסאות מנוע מענינות וחדשניות שמוצעות מעבר לים לא מוצעות כאן לבינתיים.



רוצה להיות פרימיום. מאזדה 3

 


ה-3 מגיעה ברמת אבזור אחת – ספיריט, מצויידת למדי. היא כוללת בין היתר פנסי לד מלאים קדימה ואחורה עם אור גבוה אוטומטי, דור חדש למערכת המולטימדיה עם מסך 8.8 אינץ׳, כניסה ויציאה ללא מפתח, בקרת אקלים מפוצלת ועוד. גם שלל בקרות הבטיחות האקטיביות נמצאות ביניהן בלימה אוטונומית, בקרת שיוט אקטיבית, סטיה מנתיב, זיהוי שטחים מתים ועוד.



שתי גרסאות מרכב, מנוע אחד ורמת אבזור אחת

 


מחירה של ה-3 החדשה מתחיל ב-145,000 שקלים עבור גרסת הסדאן ו-148,000 עבור ההאצבק. במאזדה מצהירים שבעתיד יגיעו גם גרסאות מוזלות ברמות אבזור נמוכות יותר.


טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר