כוכבת "הפליליסטיות" תייצג את שי עופרי

פרסום ראשון: משתתפת הריאליטי המשפטי תייצג את דיירת "האח הגדול" במיל' בסכסוך מול בעלה לשעבר שניר בורגיל

שי עופרי, אור בן שאנן. צילום: מתוך אינסטגרם, שי יחזקאל

בימים נמצאים שי עופרי ושניר בורגיל, שהכירו בבית ״האח הגדול״ וכיום נמצאים בעיצומו של סכסוך, כאשר כבר בשבוע שעבר התקיים דיון ראשון בבית המשפט התקיים.

שי לי עופרי יוצאת מבית המשפט, צילום: ניר פקין

 

סביר להניח שעוד נשמע על הפרידה הזאת שלא מפסיקה לספק כותרות, וכעת מצטרפת כעת גם כוכבת "הפליליסטיות", אור בן שאנן, שתייצג את עופרי.

בן שאנן התפרסמה בדוקו ריאליטי של רשת 13 בשנה שעברה והיא עורכת דין פלילית אשר ייצגה עבריינים בכירים מאזור דרום, חשודים בניסיונות רצח בעולם התחתון ועוד. הקשר בין השתיים נוצר במהלך שידור העונה בה בן שאנן השתתפה על רקע חברי, וכעת עובר לפן המקצועי.

אור בן שאנן, צילום: מתוך אינסטגרם

 

אור בן שאנן מסרה בתגובה: "שי היא אמא ואשה מדהימה. אנחנו רואים את טובת הילד מעל הכל וזו הסיבה שאנחנו לא משתמשים ברשתות חברתיות להשמיע את קולנו. הוא ישמע בבית משפט".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

נושאים חמים