כוכבת "חתונמי" העלתה תמונה שלא מעלים

משתתפת ריאליטי השידוכים "חתונה ממבט ראשון" מור רדמי החליטה הבוקר להוציא את העוקבות שלה מהבאסה הקשה ו"הקריבה" לצורך המשימה את עצמה כשהעלתה תמונה לא מחמיאה שלה, שסביר להניח שרוב הכוכבות היו שומרות לעצמן

"חתונה ממבט ראשון". צילום: קשת 12

אחרי היום הקשה והכואב שעברנו אמש (רביעי) עם הלוויתם של שירי, אריאל וכפיר ביבס ז"ל והלילה הקשה עם החזרת ארבעת החללים החטופים האחרונים במסגרת שלב א' בעסקה, מור רדמי ביקשה הבוקר (חמישי) להעלות חיוך על פניהן של העוקבות שלה, ונראה שלטובת העניין כל האמצעים כשרים מבחינתה. בניסיון להשכיח מעט את הקושי והעצבות רדמי העלתה תמונה לא מחמיאה שלה, כשהיא לא מסורקת, אחרי לילה של שינה. התגובות לא איחרו לבוא, ונראה שלבסוף המשימה הוכתרה כהצלחה. 

"למי שצריכה רגע של צחוק בימים הרעים האלה", כתבה רדמי בסטורי כטיזר לסטורי הנוסף שהעלתה מיד אחרי. "חפפתי אתמול, בבקשה", הסבירה על רקע תמונה של שיערה הגלי והלא מסודר. "שיא צורני חדש", המשיכה להתבדח בתמונה אחרת כשהיא מסמנת עם האצבע על הפוני הסורר שבתמונה שכדאי לשים אליו לב. 

תמונה לא מחמיאה. רדמי,

זמן קצר לאחר מכן, רדמי שיתפה בפירגונים הרבים שקיבלה על האומץ לחשוף את עצמה בצורה כזו. "כמה תגובות. כמה אנחנו צריכות את הצחוק הזה לנפש. בחיי שזו זכות", בירכה רדמי על רקע הודעות פרטיות רבות שקיבלה בנושא. "את גדולה מהחיים! זו גבורה לבוא ולתת קצת צחוק בכל הקושי המטורף הזה! את מקסימה, תודה לך! שיואו כמה אני לומדת ממך", החמיאה לרדמי אחת הגולשות. "באהבה גדולה. תודה לאל על הפלטפורמה הזו שנותנת את הכוח להגיע לכל כך הרבה אנשים בחיים", השיבה מור. 

רואה בזה זכות. מור משתפת בתגובות שקיבלה, צילום: מתוך אינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

נושאים חמים