לינור אברג'יל מתקדמת: "יש הרבה טוב שמחכה"

מלכת היופי של ישראל ומיס עולם במיל' העבירה מסר של שינוי. "אף אחד לא יתגבר בשבילך, אף אחד לא יבחר בשבילך"

לינור אברג'יל. צילום: שי פרנקו

לינור אברג'יל ניצלה את הבוקר (רביעי) כדי להעביר מסר קריטי לציבור העוקבות שלה שמדבר על חשיבות נקיטת צעדים אקטיביים בדרך אל השינוי והגשמת היעדים והחלומות. בטקסט שפרסמה אברג'יל היא קראה לגולשות לסמוך רק על עצמן, לנטוש את הדרך הפסיבית, ולפעול למען שאיפותיהן בכל נושא. 

לפעול למען השינוי. לינור אברג'יל, צילום: טלי מואס, סטיילינג: תום רוזיליו; איפור: טלי מואס; שיער: רעות דוידי; הלבשה: ג'קט - אלכסנדר וטייר הלגה עיצובים, עגילים - LevAndSo. בשער: שמלה - סטלה מקרטני

"אף אחד לא יגיד לך לקום. אף אחד לא יזיז אותך ממקום לא טוב, אף אחד לא יתגבר בשבילך", כתבה אברג'יל. "אף אחד לא יבחר בשבילך. אף אחד לא יגרום לך לחיות חיים בריאים. אף אחד לא יגרום לך לחיות בתשוקה. אף אחד לא יעשה אותך מי שאת חולמת".

"אף אחד לא יגרום לך לחיות בתשוקה".אברג'יל,

בהמשך הוסיפה: "תפסיקי לחכות שמישהו יזיז אותך ותתחילי לזוז. רק את יכולה לברוא את המציאות שאת רוצה, וזה אפשרי! תתחילי ותראי איך השם ממשיך לך". מתחת לטקסט המדובר הבטיחה: "יש הרבה טוב שמחכה, רק תקראי לו לבוא. ממה את מפחדת? החיים זה עכשיו, תתעוררי! מי את רוצה להיות?". 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

נושאים חמים