אדל בספלוב הודיעה: "הפסקתי"

כוכבת הריאליטי ואושיית הרשת הפכה את נושא הפיגורה שלה לעניין מרכזי בתוכן שהיא מפרסמת ברשת. היום היא הודיעה שהפסיקה לצרוך תוספי תזונה שלהם זקפה את הצלחת הדיאטה שלה

אדל בספלוב ב"האח הגדול". צילום: אורן בן חקון

אדל בספלוב פתחה גם הערב (מוצ"ש) כמיטב המסורת, בסשן שאלות ותשובות עם העוקבים שלה. במסגרת השאלות היא התבקשה להשיב האם סיימה עם אחד משיתופי הפעולה המרכזיים שלה, תוספי תזונה שהרבתה לפרסם ולזקוף לזכותם את ההצלחה הגדולה שלה בירידה במשקל. בספלוב הודיעה כי הפסיקה לשלב בתזונה שלה את התוספים, והסבירה מדוע. 

הפסיקה כי לא צריכה לרדת עוד. אדל בספלוב, צילום: יח"צ

באחת השאלות שחיכתה לבספלוב בתיבה, היא נשאלה מדוע הפסיקה את הפרסומים בעמודה באינסטגרם הקשורים בתוספי התזונה, והאם עצרה את נטילתם. "הפסקתי, נכון", השיבה בספלוב. "כי הגעתי למשקל היעד שלי, ובואו, אני לא צריכה לרדת עוד. אבל אם היום הייתי צריכה לרדת - חד משמעית גם בלי שיתוף פעולה, הייתי חוזרת לזה וממליצה מאוד", הבהירה. 

אדל בספלוב, צילום: מיכאל צור

העוקבים המשיכו לשאול את בספלוב שאלות סביב הגזרה שלה. "אילו סוגי אימוני כוח את עושה שאת כזאת מושלמת?", הרימו לה. "אני מתאמנת רק אצל תומר טנצר, ולא עושה שום דבר אחר", סיפרה. 

לא עושה שום דבר אחר. אדל בספלוב, צילום: אור גפן

אדל התבקשה להעניק טיפים לשמירה על תזונה דווקא בימים הקשים והמאתגרים ביותר לעשות זאת, בסופי השבוע. "אין לי טיפים כי אני בעצמי לא שומרת", התוודתה. "יש לי קיבה נפרדת שנפתחת בשישי שבת, משהו הזוי". 

"אני בעצמי לא שומרת". בספלוב, צילום: מתוך אינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

נושאים חמים