מי היה מאמין שהדרמה סביב סרט הילדים התמים "שלגיה" תהפוך לקרב תקשורתי לוהט? אחרי שהדיווחים על המתיחות בין רייצ'ל זגלר (23) לגל גדות (39) רמזו על יחסים פחות מנסיכותיים מאחורי הקלעים, עכשיו כוכבת נוספת נכנסת לזירה: אריאנה גרנדה (31), שלא חששה להפגין תמיכה פומבית בזגלר.
בריאיון חדש למגזין Allure, זגלר חשפה כי גרנדה הייתה בין הכוכבות שהושיטו לה יד בימים האחרונים, בהם היא מתמודדת עם ביקורת על דעותיה הפרו-פלסטיניות והלחץ שהופעל עליה על ידי אולפני דיסני לצמצם את פעילותה הפוליטית ברשתות החברתיות. לדבריה, גרנדה שלחה לה הודעה אישית: "אם את צריכה משהו, אני פה". זגלר הוסיפה: "היא כל כך חביבה, ועברה הרבה דברים מול התקשורת. תמיד הערצתי את האומץ שלה".
וזה לא הכל! גם השחקנית ג'מילה ג'מיל (39), שמוכרת מסדרת הלהיט "המקום הטוב", יצאה להגנתה של זגלר בעיקר נגד הביקורות הגזעניות שספגה בשל ליהוקה לנסיכה האייקונית.
על מה הדרמה?
הסרט החדש של דיסני הפך לדרמטי במיוחד, עוד לפני שיצא לאקרנים החל מהליהוק השנוי במחלוקת של זגלר בתור שלגיה הלטינית הראשונה, דרך השינויים הדרמטיים בעלילה ועד למתח בינה לבין גל גדות, שמגלמת את המלכה המרשעת. מאחורי הקלעים, השמועות מספרות על קרע של ממש בין השתיים.
לא הפעם הראשונה של גרנדה
ומה עם גרנדה? הזמרת לא יצאה בהצהרות פוליטיות חד-משמעיות, אך מעריצים הבחינו כי אהבה פוסטים פרו-פלסטיניים באינסטגרם, ובמאי האחרון אף שיתפה קישור לגיוס תרומות לפלסטינים בעזה.