אין ספק שכל כותרות השבוע האחרון הלכו לקניה ווסט (47) ואשתו ביאנקה סנסורי (30). החל מההגעה המפוקפקת לטקס הגראמי, הציוצים הנאציים והשקת החולצה האנטישמית. אבל כך הערב (ה') ה"דיילי מייל" הבריטי מדווח כי זה סופו של עידן: קניה וביאנקה פרודים.
לפי הדיווח, השניים כבר פנו לעורכי דין כדי להתחיל בהליך גירושים רשמי. ההודעה על הפרידה מגיעה פחות משבועיים לאחר הופעתה השנויה במחלוקת של ביאנקה בטקס הגראמי, שם הפציעה בלוק שחצה כל גבול, שמלה שקופה לחלוטין שהשאירה מעט מאוד מקום לדמיון.
אבל זה היה רק קצה הקרחון. הראפר, שכבר מזמן הפך לשם נרדף לפרובוקציות, פתח בסדרת ציוצים אנטישמיים חריפים ב X-(טוויטר לשעבר), שהובילו אפילו את אילון מאסק להשעות אותו מהפלטפורמה. הדרמה רק התגברה כשבמהלך הסופרבול, מול מיליוני צופים, הוא השיק קולקציה חדשה של Yeezy עם פריט אחד שזעזע את העולם: חולצה שעליה מוטבע צלב קרס. הסערה הציבורית הייתה מיידית, והאתר של המותג הוסר מהרשת.
הקשר בין ווסט וסנסורי, שהתחיל בינואר 2023, היה כל מה שהוליווד אוהבת: זוגיות מתוקשרת, מינימליזם קיצוני (בעיקר בבגדים של ביאנקה) ומלא, אבל מלא פרובוקציות. אבל נראה שגם מערכת היחסים הזו לא שרדה את הטלטלות הבלתי נגמרות של הראפר השנוי במחלוקת.
אז האם זה באמת הסוף? או שעוד נזכה לקאמבק דרמטי? עם קניה ווסט, שום דבר לא צפוי.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו