שבוע האופנה בניו-יורק נפתח בימים אלו, וכבר מספק כותרות. אלא שהפעם לא מדובר באירוע אופנתי, אלא בתקרית בין שתיים מהדיוות הגדולות בתעשיית האופנה: אנה ווינטור, העורכת של מגזין האופנה הידוע ״ווג״, והסופרמודל הבריטית נעמי קמפבל.
קמפבל זכתה להוקרה על פועלה, וקיבלה את פרס ״אייקון האופנה״ בטקס שנערך במסגרת שבוע האופנה. מי שנשאה דברים באירוע היא ווינטור, שמכירה את הטופמודל היטב - השתיים חולקות עשורים של עבודה משותפת. אלא שכשעורכת האופנה עלתה על הבמה בתחילת האירוע, היא אמרה שהיא "מציגה הערב מישהי שמאחרת לעיתים קרובות" - ובכך עקצה את הרגלי האי-הגעה בזמן של הדוגמנית הבריטית, שאיחרה לטקס קבלת הפרס של עצמה.
מיד לאחר נאומה, ווינטור עזבה את המקום לטובת צפייה במשחק טניס.
Naomi Campbell threw a shade on Anna Wintour 😂 Naomi was late and Anna didn’t wait for her. Anna gave the award to Samira to present it to Naomi. Naomi didn’t want Anna to present her an award anyways 😂 #nyfw #naomicampbell #annawintour pic.twitter.com/hwFOLA4sXT
— Starpush2 (@Starpush2) September 4, 2024
את הפרס עצמו קיבלה קמפבל מידיה של נארה סאמר, עורכת המגזין "הארפר'ס באזר", ובנאום קבלת הפרס שלה התייחסה לעקיצה של אנה: "תודה שהגעת לכאן לתת לי את הפרס למרות שלא הייתי כאן. אני רוצה להגיד את זה. הכל נועד להסתדר כמו שזה מסתדר", אמרה וחייכה לעבר סאמר, העורכת המתחרה של ווינטור. אאוץ'.