תעלומה: התמונה של קים עם מישל וטיבו

אחרי שהתחברו על המגרש, כוכבת העל והדוגמנית הישראלית צמודות בתמונה חדשה. אלא שדבר אחד בולט חסר בפרסום של קים קיי. האם יש קשר למלחמה?

קים קרדשיאן עם מישל וטיבו. צילום: צילום מסך מאינסטגרם של @kimkardashian

בשבוע שעבר הגיעה קים קרדשיאן יחד עם בנה סיינט וחבריו למשחק הבית הראשון של קבוצת הכדורגל ״ריאל מדריד״, שם הפגישה לראשונה את בנה חובב הכדורגל עם השחקנים הנערצים עליו, בינהם גם טיבו קורטואה, שוער הקבוצה ובעלה של הדוגמנית הישראלית מישל גרציג.

החליפה חיוכים עם כוכבת הריאליטי

את ביקורה של האישה המצולמת בעולם לא פספסה כמובן גרציג, שרק לפני חמישה חודשים הפכה לאם בפעם הראשונה עם לידת בתם הראשונה שלה ושל קורטואה. מישל החליפה חיוכים עם כוכבת הריאליטי ועוד בזמן המשחק מישל שיתפה סלפי עם קרדשיאן.

מבלות ביציע. מישל גרציג וקים קרדשיאן,

כעת קים העלתה בעצמה תמונה משותפת יחד עם בני הזוג והילדים, אלא שחדי העין הבחינו כי הכוכבת לא תייגה את הדוגמנית הישראלית בפוסט, אך את בעלה השחקן הבלגי דווקא כן. קרדשיאן דווקא הביעה תמיכה בישראל בתחילת המלחמה ואף קראה השנה לשחרור החטופים, כך שאי התיוג של גרציג מעלה תהיות. 

ומה עם מישל? התמונה שפירסמה קים והתיוג לטיבו, צילום: צילום מסך מאינסטגרם @kimkardashian
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו