גוד רומאנס: האם ליידי גאגא מאורסת?

הכוכבת ובן זוגה מייקל פולנסקי, יזם ויועץ הייטק אמריקני בן 46, יוצאים זה ארבע שנים ונראה כי השניים מטפחים מערכת יחסים בריאה, יציבה ומפרגנת • את האירוסין הכמעט רשמיים חשפה הזמרת בפני לא אחר מאשר ראש ממשלת צרפת, במהלך מינגלינג מתבקש במסגרת הופעתה באולימפיאדה

ליידי גאגא. צילום: AFP

ליידי גאגא חשפה שהיא מאורסת לבן זוגה מייקל פולנסקי בפני לא אחר מראש ממשלת צרפת! כוכבת הפופ האמריקנית הופיעה, כידוע, בסוף השבוע האחרון בטקס הפתיחה של אולימפיאדת פריז, וכפועל יוצא, מן הסתם, גם יצא לה לעשות מינגלינג עם כמה אושיות מכובדות.

ליידי גאגא במופע קברט בטקס פתיחת אולימפיאדת פריז, צילום: אי.פי

אחת מאותן אושיות הוא גבריאל אטאל - הפוליטיקאי הצרפתי הבכיר ממוצא יהודי, שחולש על ממשלת המעצמה האירופאית בגיל 35 בלבד. מתברר שאטאל הוא גם משתמש טיקטוק נלהב, ואמש (ראשון) הוא שיתף ברשת החברתית המובילה פוסט שבו הודה לליידי גאגא על "הופעתה המדהימה בטקס הפתיחה, היא היתה עוצרת נשימה", כך כתב אטאל בפוסט, אשר לווה בסרטון שבו הוא נראה לוחץ את ידה של גאגא ומברך אותה על רקע אצטדיון השחייה האולימפי.

@gabriel_attal

Thank you Lady Gaga for your stunning performance at the opening ceremony. It was breathtaking. 🤩🫶

♬ son original - Gabriel Attal

אבל עם כל הכבוד למיסייה ראש הממשלה, הכותרת האמיתית של האייטם הזה היא בעצם תשובתה המפתיעה של הזמרת בת ה-38. לאחר חיבוק ונשיקה מנדטוריים, גאגא, שלבשה באירוע את הג'קט הרשמי של משלחת ארה"ב האולימפית בעיצובו של ראלף לורן והרכיבה משקפי שמש של אוקלי, הציגה בפני אטאל את בן זוגה פולנסקי וכינתה אותו "הארוס שלי".

ספק אם גאגא, ששמה האמיתי הוא סטפני אנג'לינה ג'רמנוטה, ידעה שהרגע המכונן יהפוך ויראלי בזכות פוסט טיקטוק רנדומלי של מר רוה"מ, אבל המרצע יצא מהשק ומסתמן כי אין דרך חזרה. כבר עשיתם ערב טעימות וסגרתם על די.ג'יי?

ליידי גאגא ובן זוגה מייקל פולנסקי באולימפיאדה, צילום: Gettyimages

ליידי גאגא ומייקל פולנסקי, יזם ויועץ הייטק אמריקני בן 46, יוצאים זה ארבע שנים ונראה כי השניים מטפחים מערכת יחסים בריאה, יציבה ומפרגנת. מוקדם יותר החודש, במהלך הופעה שקיימה הכוכבת בלאס וגאס, היא אף בירכה את אהובה על הבמה וכינתה אותו "My Mister".

בכל אופן, מזל טוב מכל הלב - ומעניין אם אטאל יהיה אורח הכבוד בחתונה (ולא פחות חשוב: אם הטקס יתקיים לפני שהמשכון הקומיקס "ג'וקר: טירוף בשניים", שבו מככבת גאגא, ייצא לאקרנים בעוד כחודשיים. הכל זה טיימינג בחיים).

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו