מה קרה כשנתנו ללוקץ' הקרניבור לאכול תחליפי בשר?

פופ אפ טבעוני ומסקרן במיוחד נפתח בשוק הפשפשים ביפו • במוקד: השף עומר טל (קייטרינג איילה) ומנות "בשר חדש" של רידיפיין מיט • אם תשאלו את לוקץ', הוא עדיין חושב שעבדנו עליו והבאנו לו בשר רגיל • צפו

צילום: משה בן שמחון

פופ אפ סוכות טבעוני וחגיגי במיוחד, "רוחות של סתיו" שמו, יצא לדרך לפני ימים אחדים. במוקד עומד השף עומר טל (קייטרינג איילה) שמציג שלל מנות טבעוניות בפרשנויות משלו, ותסמכו עלינו, אלו פרשנויות טעימות במיוחד. 

אמש (רביעי) הוקדש הפופ אפ למנות ה"בשר חדש" של חברת הפודטק "רידיפיין מיט", עליה כבר סיפרנו לכם בהרחבה בעבר. רבים מחובבי המזון הטבעוני שהגיעו למקום נהנו משלל מנות "בשריות" כמו המבורגר בבאן, נקניקיות, מפרום, קבב ועוד. שלחנו את ראפר הבית ומבקר המסעדות שלנו, לוקץ', חובב בשר ידוע, לטעום את המנות ולתת את הפרשנות הייחודית שלו עליהן, עד כמה הן מזכירות לו בשר, אם בכלל. והתוצאות? מפתיעות. צפייה מהנה

התפריט המיוחד של רידיפיין מיט זמין היום (חמישי) בלבד, בשאר הימים עד לסיום הפופ אפ, ב29.9, ישנו תפריט מיוחד של עומר טל

הזמנות מראש בטלפון 054-4879399

המבורגר של רדיפיין מיט, צילום: דור קדמי
לוקץ' טועם רידיפיין מיט, צילום: צילום מסך
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר