החברים התל אביבים שלי צוחקים עליי שהפכתי לראשל״צי. פעם הטענות כלפיי היו שאני לא יוצא מתל אביב, היום הן שאם הייתי מסתובב יותר בראשון לציון, הייתי מככב בקמפיין לקניון הזהב.
דחף גדול לסושי ביחד עם חיבה לא מוסברת לעיר הזהובה, הובילו אותי למסעדת מיזו, מסעדת סושי ששוכנת על הטיילת ונהנת מבריזה נעימה גם בלילה חם. אספתי ארבעה חברים מנקודות שונות בתל אביב, העיר הפקוקה בתבל וכעבור שעה ועשרה של זחילה, הגענו מורעבים. חנינו בקלות, ישבנו במסעדה גדולה ומרווחת, נהנינו מהרוח של הים, הזמנו כמה קוקטיילים ונרגענו מפקקי הגיהנום של תל אביב.

לראשונות לקחנו פופקורן עוף,סוכריות סלמון/טונה, אגרול, באן בקר ובאן עוף. הפופקורן היה נהדר, עוף מטוגן בבלילה של בירה שהייתי שמח אם היו מגישים לי במקום פופקורן בקולנוע. סוכריות הסלמון וסוכריות הטונה היו מדהימות, מאפה אורז פריך מצופה בטמפורה ומעליו דגים נאים מתובלים היטב שיוצרים ביס ממכר יותר מחניה פרטית בתל אביב הארורה. האגרול היה קריספי וכיפי. הבאנים היו נהדרים, לחמניות פלאפיות ורכות כמו עננים חלקן עם מילוי בקר נהדר וחלקן עם עוף מטוגן ומושחת לצד רוטב איולי מעולה.
גרג שכבר סיים את הקוקטייל השלישי שלו, שאל למה אני לא עובר לראשון והזמנו עיקריות. לקחנו הולה פאד סי יו, הטוקיו של סינטה וסלט נבטים. ההולה פאד סי יו היה טעים מאוד, מנה של אטריות אורז עם מיקס פטריות ועוד שלל ירקות. הטוקיו של סינטה היה טוב גם הוא, אטריות ביצים עם סינטה איכותית, פלפלים וקשיו, סוג של אינטרפרטציה איכותית למוקפץ הקלאסי. סלט הנבטים היה מאוד מרענן וחרפרף והשתלב יפה עם העיקריות האחרות.
הפקקים כבר נשכחו, הסלפיז צולמו והגענו לגולת הכותרת, הסושי. הזמנו רוק אנד רול, ספייסי טונה חדש, סיונרה, מיזו רול ומיסה רול. כל הרולים היו מצויינים ללא יוצא מן הכלל. בלטו במיוחד המיזו רול, רול של סלמון אפוי במעטפת סלמון צרוב וקריספיות נהדרת של בטטה ושבבי פאנקו. הסיונרה, רול מצויין עם סלמון נא, שיטאקי, איולי סרירצ׳ה ושקדים שיצרו ביס חרפרף ומספק מאוד. והרוק אנד רול, רול שמשלב בין ספייסי טונה, ספייסי סלמון, טונה, אבוקדו ופרמז׳ן ויוצר טעם חדש, שונה ומיוחד שעוד לא אכלתי בסושי.
כולם היו שיכורים, אני עשיתי ראפ מאולתר לכל עוברי האורח, האוירה הייתה נהדרת והמוזיקה מעולה, עכשיו משהו מתוק והביתה. לקינוח הזמנו קראנצ׳ קוקוס שוקולד ומסקרפונה תותים. הקראנצ׳ קוקוס שוקולד היה נחמד אבל לא יותר מזה, קינוח על טהרת הקוקוס שמתאים בעיקר לחובבי הז׳אנר. המסקרפונה תותים היה מעולה, מאין קינוח שכבות שיותר מזכיר עוגת גבינה מרעננת ודרך קלילה לסיים את הארוחה המצויינת.
כל הארוחה הזו עלתה לנו 842 שקלים בלבד, מחיר יותר מהוגן לשישה חברים שבאו עצבניים מהפקקים ויצאו שמחים, שבעים ושיכורים. זו אחלה מסעדה להעביר בה ערב עם חברים. האוכל מעולה, התפריט מגוון, תמונות של הקוקטיילים יביאו לכם הרבה לייקים באינסטגרם והבריזה של הים תשכיח מכם את צרות היום. מה רע?
עד לפעם הבאה, אני הייתי לוקץ׳, שיהיה בתאבון.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו