סלט אורז ותפוז של שף יוסי שטרית

קל, פשוט וטעים ואפילו רצוי להכין מראש - מתכון לסלט אורז ותפוזים שיקפיץ כל ארוחה

לערבב ולזלול. סלט אורז ותפוז של שף יוסי שטרית, צילום: אסף קרלה

החומרים:

  • 1 כוס אורז מבושל
  • 1 תפוז דם קצוץ דק, עם הקליפה
  • 1 חבילת בצל ירוק קצוץ דק
  • 150 גרם אגוזי ברזיל קצוצים גס
  • 100 גרם צימוקים שחורים קטנים
  • 1 חבילת רוקט קצוץ דק
  • 1/2 חבילת פטרוזיליה קצוצה דק
  • 2 כפות שמן זית
  • מיץ סחוט טרי מחצי לימון
  • מלח
  • פלפל לבן

אופן הכנה:

קל, פשוט וטעים - מערבבים היטב את כל המרכיבים ומגישים. אפשר ואפילו עדיף להכין את הסלט הזה מראש, כדי שהאורז יספוג את הטעמים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר