החומרים:
- 1 כוס אורז מבושל
- 1 תפוז דם קצוץ דק, עם הקליפה
- 1 חבילת בצל ירוק קצוץ דק
- 150 גרם אגוזי ברזיל קצוצים גס
- 100 גרם צימוקים שחורים קטנים
- 1 חבילת רוקט קצוץ דק
- 1/2 חבילת פטרוזיליה קצוצה דק
- 2 כפות שמן זית
- מיץ סחוט טרי מחצי לימון
- מלח
- פלפל לבן
אופן הכנה:
קל, פשוט וטעים - מערבבים היטב את כל המרכיבים ומגישים. אפשר ואפילו עדיף להכין את הסלט הזה מראש, כדי שהאורז יספוג את הטעמים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו