החומרים:
- 1 ק"ג בשר טחון, טלה מעורב עם עגל
- 2 פלפלי שושקה אדומים מתוקים
- 2 בצלים לבנים
- 2 כפות סומאק אדום
- 1/2 כפית מלח
- מעט פלפל
אופן הכנה:
- צולים על גריל את הפלפלים והבצלים עד השחמה, מקלפים וקוצצים דק־דק.
- מערבבים יחד את כל המרכיבים והתבלינים לתערובת אחידה - גם כאן רצוי לתת לתערובת הבשר לנוח במקרר לפחות חצי שעה לפני יצירת הקציצות.
- מקבבים את התערובת על שיפודי ברזל - רצוי לבצע את הפעולה יום לפני ולהשאיר את הקבבים במקרר ללילה.
- אחרי לילה במקרר צולים על הגריל.