אונטריב בבישול ארוך עם טוויסט יפני

לאכול אונטריב כמו שצריך זו חוויה מדהימה, כזו שמומלצת לכל חובב בשר באשר הוא • המתכון הזה, מבית אתי וירון ישפה (בלאק איירון, ירושלים) יצטרף בוודאות אל משפחת מתכוני הבשר שלכם

אונטריב בבישול ארוך עם טוויסט יפני - בלאק איירון
 , דויד מויאל
אונטריב בבישול ארוך עם טוויסט יפני - בלאק איירון , צילום: דויד מויאל

כל מי שמכיר את טעמו של האונטריב, לא יכול שלא להזיל ריר רק מהמחשבה עליו. הנה, זה קורה לנו ממה עכשיו, תוך כדי כתיבת המילים האלו. אז כדי שגם אתם תצטרפו אלינו לריור, צירפנו את המתכון המשובח הזה לאונטריב בבישול ארוך. תהנו!

מצרכים:
לבשר:
• 2 קילוגרמים אונטריב
• מלח
• פלפל
• טימין
• רוזמרין
• 10 שיני שום

לברביקיו היפני:
• חצי ליטר רוטב שיטאקי
• חצי ליטר מים
• 80 גרם סוכר 80
• 50 גרם סויה
• 30 גרם ג'ינג'ר
• 1 צ'ילי אדום חריף

הוראות הכנה:
1. לבשר, הניחו את האונטריב והתבלינים בתבנית גדולה, וכסו במים.
2. הכניסו לתנור למשך 10-8 שעות על 150 מעלות.
3. לברביקיו היפני, שימו את כל המרכיבים והביאו לרתיחה. הנמיכו את האש וצמצמו את הרוטב במשך 20 דקות.

BLACK IRON
אגריפס 80, ירושלים (בצמוד למחנה ASADA)
טל׳: 02-5465650
שעות פעילות: א׳-ה׳ 18:30-אחרון הלקוחות, ו׳: סגור, ש׳: כשעה לאחר צאת השבת ועד אחרון הלקוחות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר