כל "על האש" שמכבד את עצמו חייב להביא איתו כמה וכמה תוספות, שיהפכו את כל החוויה למושלמת. אחת מאותן תוספות היא בכלל רוטב, הלוא הוא הצ'ימיצ'ורי. צרפו את הצ'ימיצ'ורי שהכנתם מהמתכון המצורף של אתי וירון ישפה, בעלי מסעדת "Black Iron" הירושלמית, לפעם הבאה שתעשו "על האש", ואתם עוד תחזרו להודות לנו.
מצרכים (לכמות של שני ליטר)
100 גרם שיני שום קלופים
• 500 גרם פטרוזיליה טרייה
• 100 גרם בזיליקום טרי
• 100 גרם אורגנו טרי
• 1 ליטר שמן קנולה
• 250 מ"ל חומץ בן יין לבן
• מלח
• מעט שמן זית
הוראות הכנה:
1. שמים במעבד מזון את כל הירוקים והשום, וטוחנים בפולסים (אפשר ואפילו עדיף לקצוץ ידנית).
2. מעבירים לקערה ומוסיפים את החומץ והמלח. מוסיפים את השמן בהדרגה תוך כדי ערבוב בעזרת כף, עד שהשמן עוטף את כל התערובת.
3. מעבירים לצנצנת נקייה ושומרים בקירור.
BLACK IRON
אגריפס 80, ירושלים (בצמוד למחנה ASADA)
טל׳: 02-5465650
שעות פעילות: א׳-ה׳ 18:30-אחרון הלקוחות, ו׳: סגור, ש׳: כשעה לאחר צאת השבת ועד אחרון הלקוחות