לטרטר הבקר יש כל כך הרבה גרסאות, ואיך נוכל לבחור רק אחת? בשביל זה אנחנו התאגדנו ומצאנו לכם את המתכון המוצלח הזה לטרטר בקר בצורה הקלאסית והאהובה. לפעמים זה כל מה שצריך – פשטות רגילה וטובה.
מצרכים:
• 200 גרם שייטל קצוץ
• 2 כפות בצל סגול קצוץ
• 1 צ'ילי חריף קצוץ
• 2 מלפפונים חמוצים קצוצים
• 2 כפות בצל ירוק פרוס לטבעות
• 2 צנוניות פרוסות דק
• 1 כפית חרדל דיז'ון חרדל
הוראות הכנה:
1. שמים את כל המרכיבים בקערה ומתבלים במלח, בפלפל, בשמן זית (בנדיבות), במיץ לימון ובכפית חרדל דיז'ון חלק.
2. מסדרים בצלחת הגשה ומוסיפים מלמעלה עלים ירוקים מרעננים לפי הטעם (מומלץ להוסיף עלי רוקט).
BLACK IRON
אגריפס 80, ירושלים (בצמוד למחנה ASADA)
טל׳: 02-5465650
שעות פעילות: א׳-ה׳ 18:30-אחרון הלקוחות, ו׳: סגור, ש׳: כשעה לאחר צאת השבת ועד אחרון הלקוחות