מצרכים (50 יחידות)
1 קילו קמח
1 אבקת אפיה
2 כפות סוכר
1 כפית מלח
21 3 כוסות מים פושרים
אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל החומרים לבצק רך וגמיש, עוטפים אותו בשמן ולהניח בצד .
2. יוצרים כדורי בצק בגודל כדורי פינג־פונג, טובלים כל כדור בקערית שמן נפרדת ומשטחים.
4. מטגנים מופלטה במחבת טפלון שטוחה, לאחר כ־2 דקות כשהמופלטה מזהיבה, הופכים לצד השני ומניחים עליה מופלטה נוספת.
5. חוזרים על התהליך שוב ושוב, כך שכל המופלטות יהיו בערימה זו על גבי זו, עד לערימה של 10-12 מופלטות במחבת.
6. מגישים עם דבש וחמאה.
לרכישת ספר המתכונים של פלורנס וקנין - "לבשל את סיפור חיי" לחצו כאן
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו