טכנולוגיית הפוד-טק מגיעה גם לתחום המנות הקיציות באמצעות שיתוף פעולה מיוחד בין מיזם הפוד-טק הישראלי ג'יני ומותג הגלידה וניליה. עוגת הוולקנו החמה המוגשת כמנה אישית בסניפי וניליה, היא למעשה עוגה שנאפית במקום בתוך שלוש דקות ב"ג'יני" השף הרובוטי החכם.
הארוחות של ג'יני מיוצרות מרכיבים טבעיים שעברו תהליך של ייבוש בהקפאה, וכל הרכיבים מגיעים מוכנים בערכה, קפסולת מזון ייעודית שמכניסים לבישול בג'יני. ג'יני היא חברה ישראלית המתמקדת בקידום מהפכת תרבות המזון העולמית באמצעות טכנולוגיה ואיכות, המשנות את חוקי המשחק ומאפשרות היצע של ארוחות טבעיות, טעימות ובריאות בלחיצה על כפתור.
בימים אלו ניתן למצוא את הוולקנו סופלה שוקולד בווניליה בזל בתל אביב ובווניליה אשדוד. לדברי דורון מרקו, מייסד, שותף ומנהל טכנולוגיה של ג'יני, "בג'יני אנחנו מתמקדים בקידום מהפכת תרבות המזון העולמית באמצעות טכנולוגיה ואיכות שמשנות את חוקי המשחק".
רן דנה, מנכ"ל וניליה, הוסיף: "כמו ג'יני, גם אצלנו כל הגלידות ממרכיבים טבעיים בלבד, ללא חומרים משמרים, ללא צבעי מאכל מלאכותיים - ולכן זה היה אך טבעי שייווצר חיבור בינינו ואני שמח על כך. אני בטוח שהלקוחות שלנו יוכלו ליהנות מהאיכות של המוצרים".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו