בראוניז הם פינוק אמיתי, ריבועי עוגת שוקולד פאדג׳יות ונימוחות. תוסיפו מעל שיש של ממרח לוטוס והרי לכם הביס הכי מושחת בבידוד.
וגם, טריק קטן לילדים שאוהבים תותים וקצפת, מיזגו שמנת מתוקה, בזקו סוכר על תותים חתוכים במקום להקציף והנה, סלט תותים מענג במיוחד.
רשימת חומרים ל-20 יחידות:
150 גרם חמאה
200 גרם שוקולד מריר שבור לחתיכות
1/4 כוס סוכר לבן
1/4 כוס סוכר חום דחוס
3 ביצים
3/4 כוס קמח תופח מאליו
4 כפות גדושות ממרח לוטוס
אופן ההכנה:
ממיסים בקערה אחת במיקרו חמאה, שוקולד מריר, ושני סוגי סוכר (יש לשים לב להפעיל את המיקרו ל-30 שניות בכל פעם כדי לא להלהיט את החומרים יתר על המידה).מערבבים היטב לעיסה אחידה.מוסיפים ביצים ומערבבים היטב. מוסיפים קמח תופח ומערבבים היטב.יוצקים לתבנית מרובעת 30ס"מ X 20ס"מ משומנת.מחממים מעט את ממרח הלוטוס כך שייהפך דליל (כ-10 שניות במיקרו). יוצקים מעל העוגה ויוצרים דוגמת שייש בעזרת חוד של סכין.אופים בתנור בחום בינוני, 180 מעלות במשך כ-35/30 דקות עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא עטוף פירורים לחים.מצננים וחותכים לריבועים.סלט תותים בשמנת
רשימת חומרים ל-4 מנות:
1 סלסילת תותים חתוכים
¾ כוס שמנת מתוקה
4 כפות סוכר
אופן ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים ומחלקים לקעריות הגשה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו