מרכיבים:
1 קילו עגבניות שרי
1 קילו סוכר
2 כפיות לימון
2 כפות גלוקוז
אופן ההכנה:
1. להניח בסיר את העגבניות שרי ולהוסיף את הסוכר.
2. לבשל על אש בינונית / קטנה עד לצימצום כל הנוזלים.
3. לסחוט לימון ולהשאיר אותו בשלמותו בסיר עד לצימצום סופי של הנוזלים ולהוסיף את הגלוקוז.
4. לקרר ולהעביר לצנצנת זכוכית.
לרכישת ספר המתכונים של פלורנס וקנין - "לבשל את סיפור חיי" לחצו כאן
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו