בונבוניירות שוקולד

תערובת של אגוזים, שוקולד איכותי, וניל ותמצית תפוז לקינוח מושלם למימונה וסתם ליום שלישי

בונבוניירות שוקולד, צילום: ברוריה בת אל בן זקן

מרכיבים:

200 גרם אגוזי בונדוק
200 גרם אגוזי מלך
200 גם פיסטוק מקולף
500 גרם שוקולד איכותי
מעט תמצית וניל
מעט תמצית תפוז
מנג'טים מידה 1

אופן ההכנה:
1. לקלות בתנור את כל הפיצוחים ולטחון גס.
2. להמס לחלוטין 300 גרם שוקולד ולהוסיף את התמציות.
3. לערבב את הפיצוחים עם השוקולד המומס.
4. להמס את יתרת השוקולד בבן מארי.
5. ליצור כדורים קטנים, לטבול בשוקולד ולקשט בסוכריות.

לרכישת ספר המתכונים של פלורנס וקנין - "לבשל את סיפור חיי" לחצו כאן

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר