מכירים את הרגע הזה שאתם גמורים מעייפות, ואין לכם כוח להשקיע זמן רב בארוחה טובה? אז אם תשקיעו רבע שעה בלבד, ללא הרבה מאמץ, תוכלו להכין חביתית ירק טעימה שתעשה לכם הרבה כיף.

חומרי הגלם (לתבנית סיליקון בריוש 6 שקעים. אני ממליצה על תבנית הסיליקון Silikomart – להשיג ברשת קוק אנד בייק):
- 2 כפות שמן, לשימון התבנית
- בצל גדול קצוץ
- 3 פטריות קצוצות
- חצי גמבה קצוצה
- 2 כפות בולגרית
- 4 כפות פטרוזיליה
- עגבנייה קצוצה
- 2 כפות תרד קצוץ
- 2 פרוסות גבינה צהובה חתוכות לריבועים קטנים
- 6 ביצים
- חצי כפית מלח
- רבע כפית פלפל
- רבע כפית אורגנו
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-200 מעלות טורבו ומשמנים את תבנית השקעים.
2. מניחים בכל שקע את הירקות הרצויים ומפזרים מעל מעט גבינה.
3. טורפים את הביצים בקערה, מוסיפים מלח, פלפל ואורגנו – ומערבבים.
4. שופכים מתערובת הביצים בכל שקע עד לסף הגובה.
5. אופים למשך 15 דקות ומגישים לצד ממרחים.

יעל דאבי היא בלוגרית אוכל, חברת נבחרת "ישראלי קיטשן".
למתכונים נוספים ב"ישראלי קיטשן" היכנסו לכאן.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו