מוס שוקולד לבן לפסח , אסף קרלה
מוס שוקולד לבן לפסח | צילום: אסף קרלה

להביא אותה בטוויסט: מוס שוקולד לבן

קינוח אלגנטי לחג הפסח (ולא רק), מוס שוקולד לבן, מתוק ואוורירי שאפשר לשלב עם תוספות שונות • מתכון מתוך מדור קינוחים מיוחד לחג של יוסי שטרית

מוס שוקולד לבן

המרכיבים:

  • 3 גרם ג'לטין
  • 15 גרם מים קרים
  • 360 גרם שמנת מתוקה
  • 400 גרם שוקולד לבן
  • 610 גרם שמנת מוקצפת למרקם יוגורט יווני

אופן ההכנה:

  1. ממיסים את הג'לטין במים ומקררים להתייצבות.
  2. מביאים לרתיחה את השמנת, יוצקים על השוקולד הלבן וטוחנים לאיחוד.
  3. מקררים לטמפרטורת החדר ומקפלים פנימה שמנת מוקצפת.
  4. המלצת הגשה: ניתן לפזר קראמבל בתחתית הקערה, מעל יוצקים את מוס השוקולד ומקררים למשך שעתיים ויותר.
  5. לאחר הקירור ניתן לקשט בפירות, ברוטב פירות יער, בפסיפלורה או בפיסטוקים טחונים.

למעבר לכתבה המלאה - מתכוני קינוחים כשרים לפסח של יוסי שטרית

כלים: קסטרו הום - CASTRO HOME

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר