מוס שוקולד לבן
המרכיבים:
- 3 גרם ג'לטין
- 15 גרם מים קרים
- 360 גרם שמנת מתוקה
- 400 גרם שוקולד לבן
- 610 גרם שמנת מוקצפת למרקם יוגורט יווני
אופן ההכנה:
- ממיסים את הג'לטין במים ומקררים להתייצבות.
- מביאים לרתיחה את השמנת, יוצקים על השוקולד הלבן וטוחנים לאיחוד.
- מקררים לטמפרטורת החדר ומקפלים פנימה שמנת מוקצפת.
- המלצת הגשה: ניתן לפזר קראמבל בתחתית הקערה, מעל יוצקים את מוס השוקולד ומקררים למשך שעתיים ויותר.
- לאחר הקירור ניתן לקשט בפירות, ברוטב פירות יער, בפסיפלורה או בפיסטוקים טחונים.
למעבר לכתבה המלאה - מתכוני קינוחים כשרים לפסח של יוסי שטרית
כלים: קסטרו הום - CASTRO HOME
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו