גם השנה שף שאול בן אדרת מגיע ל"עמותת לשובע", לבשל עם מילואימניקים ומילואימניקיות ארוחת גורמה עם חומרי גלם בסיסיים למען נזקקים. זה קורה במסגרת יום מעשים טובים, מיזם הדגל של עמותת רוח טובה מקבוצת אריסון שיתקיים ב-18 במארס 2025.
אחרי ששיתף אותנו במתכון לחזה עוף ממולא בצל, שום וזיתים, הפעם הוא עושה קסמים עם כרוב.
פלחי כרוב צלויים בסילאן, בלסמי וצ'ילי
מצרכים ל-8 מנות:
- 1 כרוב אדום (סגול) חתוך לשמונה פלחים לאורך
- 1 כרוב לבן חתוך לשמונה פלחים לאורך
- 4 כפות שמן זית
- 1/2 כוס חומץ בלסמי
- 4 כפות סילאן
- 1/4 כפית צ'ילי יבש
- מלח, פלפל
אופן הכנה:
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מניחים בתבנית תנור מרופדת נייר אפייה את פלחי הכרוב.
- מזלפים שמן זית, חומץ בלסמי, סילאן, צ'ילי, מלח ופלפל.
- עוטפים בנייר כסף את התבנית ואופים בחום של 180 מעלות למשך שעה וחצי.
גם אתם רוצים לעשות משהו למען הזולת? היכנסו לאתר יום מעשים טובים ובחרו את הדרך שלכם לעשות טוב.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו