קבלו מתכון: צ'אטני נענע ירוק של רינה פושקרנה

המטבל הזה מהמטבח ההודי הולך כמעט עם הכל ומשדרג כל ביס • המייסדת ובעלת מסעדת "טנדורי" שיתפה אותנו בדרך בה היא מכינה את הרוטב החריף הממכר, שאפשר למצוא אצלה במסעדות כמעט על כל שולחן

צ'אטני נענע ירוק. צילום: GettyImages

"הצ'אטני הוא רוטב הודי שמוגש לצד המאכלים השונים", מסבירה רינה פושקרנה, הבעלים והמייסדת של המוסד הקולינרי "טנדורי", ומוסיפה ש"יש סוגים רבים של צ'אטני - צ'אטני קוקוס, צ'אטני מנגו ועוד. אחד המרעננים, שניתן למצוא על כל שולחן אצלנו בטנדורי, הוא צ'אטני נענע ירוק".

קבלו מתכון לצ'אטני החריף, המרענן והממכר שלה. 

רינה פושקרנה, צילום: איתיאל ציון

מתכון לצ'אטני נענע ירוק של רינה פושקרנה

רכיבים:

  • 1 חבילת כוסברה
  • רבע חבילת נענע
  • 2 פלפלים ירוקים חריפים
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כוס חצי מיץ לימון טרי
  • 1 ראש שום מקולף
  • 1 כוס פתיתי קוקוס מושרים מעט במים קרים

אופן ההכנה:

טוחנים הכל יחד בבלנדר עד להתאחדות המרכיבים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר