מתכון לקרפצ'יו סלק
2 צלחות גדולות
רכיבים
3 סלקים שלמים
4 כפות שמן זית
כפית מלח אטלנטי
חצי מלפפון קצוץ
2 כפות סילאן
חופן גדול של שערות חלווה
אופן ההכנה
- מבשלים את הסלקים עם הקליפה בסיר עם מכסה וממלאים מים שיכסו את הסלקים, למשך כחצי שעה (תלוי בגודל הסלק).
- כשהסלק מוכן, שופכים את המים ומקלפים אותו בעודו חם מתחת לזרם מים קרים.
- פורסים את הסלקים דק (רצוי במנדולינה).
- מסדרים את הפרוסות על הצלחת.
- מפזרים על הסלקים לפי הסדר: שמן זית, מלח אטלנטי, מלפפון, סילאן, חלווה.
טיפ מהשף: ניתן לשדרג עם קשיו, פיסטוק שבור, עלי נענע או בזיליקום קרועים
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו