מתכון לעוגיות שוקולד צ׳יפס פרווה ללא גלוטן של "אמא ללא גלוטן"
מתכון לכ-30 עוגיות
רכיבים
400 גרם קמח ללא גלוטן (2 כוסות)
150 גרם סוכר לבן (3/4 כוס)
1 כפית מלח שטוחה
1 כפית תמצית וניל
2 ביצים
200 מ״ל שמן זית
3/4 כוס שוקולד צ׳יפס
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מערבבים את החומרים היבשים ולאחר מכן מוסיפים את הרטובים תוך כדי ערבוב. (הבצק צריך להיות חלק ולא דביק, אם הוא דביק, מוסיפים קמח).
- לבסוף נוסיף את השוקולד צ׳יפס ונחלק לכדורים קטנים.
- נניח על תבנית ונאפה 12-15 דקות בשתי נגלות.