מתכון לחיילים צליאקים: עוגיות שוקולד צ'יפס של "אמא ללא גלוטן"

המתכונאית ובלוגרית האוכל, ליליה ויינרוט, עמלה השבוע והכינה עוגיות פרווה ללא גלוטן, אותן שלחה לחיילים - ביקשנו ממנה לשתף אותנו במתכון

העוגיות שהוכנו לחיילים. צילום: ליליה ויינרוט "אמא ללא גלוטן"

מתכון לעוגיות שוקולד צ׳יפס פרווה ללא גלוטן של "אמא ללא גלוטן"

מתכון לכ-30 עוגיות

רכיבים

400 גרם קמח ללא גלוטן (2 כוסות)
150 גרם סוכר לבן (3/4 כוס)
1 כפית מלח שטוחה
1 כפית תמצית וניל
2 ביצים
200 מ״ל שמן זית
3/4 כוס שוקולד צ׳יפס

העוגיות שהוכנו לחיילים, צילום: ליליה ויינרוט "אמא ללא גלוטן"

אופן ההכנה

  1.  מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. מערבבים את החומרים היבשים ולאחר מכן מוסיפים את הרטובים תוך כדי ערבוב. (הבצק צריך להיות חלק ולא דביק, אם הוא דביק, מוסיפים קמח).
  3. לבסוף נוסיף את השוקולד צ׳יפס ונחלק לכדורים קטנים.
  4. נניח על תבנית ונאפה 12-15 דקות בשתי נגלות.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר