מתכון: מעורב דגים ירושלמי טעים במיוחד

אם אתם נמנעים מאכילת בשר או סתם מתחשק לכם משהו קליל יותר ומפוצץ בטעם - למה שלא תנסו מעורב דגים? • הנה מתכון למאכל מושלם עם טעמים מהשוק של עיר הבירה

מעורב דגים ירושלמי. צילום: עוז אוחיון

לרגל תשעת הימים, מסעדת MEAT TIME הכשרה, שנפתחה לא מכבר בשוק מחנה יהודה בירושלים, שיתפה אותנו במתכון לסנדוויץ' עם מעורב דגים ירושלמי, שאי אפשר להפסיק לאכול.

מתכון מעורב דגים ירושלמי של מיט טיים

רכיבים

פילה לברק
פילה דניס
1 בצל לבן
כפית סומק
כפית מלח
כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית פלפל שחור גרוס
כף תבלין מעורב (אפשר למצוא ברשתות המזון ובחנויות התבלינים. בדרך כלל מכיל: פפריקה, כמון, כורכום, מלח, שום גבישי, פלפל שחור וסומק).
רבע כף סוכר לבן
רבע כוס שמן זית

מעורב ירושלמי מדגים כבר ניסיתם?,

אופן ההכנה

פרסו את הבצל לפרוסות דקות וטגנו על מחבת עם שמן זית עד לקבלת צבע זהוב.
פרסו את הדג לרצועות (לא דקות מדי).
הוסיפו למחבת את הדג ומיד לאחר מכן את כל התבלינים מלבד הסוכר.
הקפיצו את הרכיבים במחבת עד שהדג מוכן לגמרי והוסיפו מעט סוכר.

את המנה אפשר לאכול בצלחת או בכריך.
אנחנו ממליצים לשלב אותה בצלחת עם סלטון של עלים או בכריך עם ירקות טריים.

בתיאבון.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר