טבעות בצל. צילום: אסף קרלה

בא לכם נשנוש? מתכון להכנת טבעות בצל קריספיות בקלי קלות

מסעדת הדיינר האמריקני "המבורגר ברלין", שנמצאת בשדרות ממילא מול חומות העיר העתיקה בירושלים, שיתפה אותנו במתכון לטבעות הבצל המפורסמות שלה - עכשיו אפשר להכין את המנה הנעשית בעבודת יד מבצל אמיתי, גם בבית - תודו לנו אחר כך

מתכון להכנת טבעות בצל מבית "המבורגר ברלין"

רכיבים

3 בצלים גדולים לבנים
כוס קורנפלור
שקית אבקת אפייה
חצי כוס קמח לבן מנופה
כף מלח
2 ביצים
מעט פפריקה אדומה

בא לכם נשנוש?, צילום: אסף קרלה

אופן ההכנה

לוקחים את הבצלים, פורסים לעיגולים גסים (כ-2 ס"מ) ומפרידים את השכבות לטבעות.
שופכים לקערה קורנפלור, אבקת אפייה, קמח ומלח.
בקערה נוספת טורפים את הביצים עם מעט פפריקה אדומה.
לוקחים בכל פעם טבעת בצל, טובלים בביצה ואז בקמח וזורקים לשמן חם.
התוצאה היא טבעות בצל קריספיות וטעימות.

תיהנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו