הגינה ההידרופונית המפורסמת על גג דיזנגוף סנטר בתל אביב תיראה בקרוב אחרת ממה שזכרתם. החל מהחודש ייפתח ה"קאנטרי קלאב", חווית בילוי קלאבית-קולינרית במתכונת ייחודית וחדשה בישראל של רסטו -קלאב, שתכלול קלאב לילי עם מטבח סיאמי של השף תומס זוהר ושלושה ברים: טיקי בר, בר ניו יורקי וטאפ בר הכולל ברזי קוקטיילים
המקום יפעל במתכונת ייחודית וחדשה בישראל של רסטו-קלאב, שילוב של הסעדה ברמת מסעדה עם בילוי של מועדון על כל המשתמע מכך, הן מבחינת הווליום, הן מבחינת התפתחות הערב למסיבה והן מבחינת סקלת הקהל שתגיע למקום. בנוסף, במקום יוגשו קוקטיילים ברמה גבוהה עם טכנולוגיות חדשות כמו שימוש בברזי קוקטיילים.
הקאנטרי קלאב ממוקם במקום בו פעלה מאז 2015 הגינה ההידרופונית ומתחם החקלאות העירוני, שהציע שיטות גידול ללא אדמה של ירקות, עלים ירוקים וצמחי תבלין בסביבה עירונית.
מי שמופקד על הצד הקולינרי של הקאנטרי קלאב הוא שף תומס זוהר המוכר מקפה פופולר ותאילנדית בסמטת סיני. תומס יביא למקום את המטבח הסיאמי (תאילנד, קמבודיה, סין), המטבח כולל שימוש במספר טכניקות בישול אידוי, בישול, ווק וגריל פחמים.
תפריט המסעדה מבוסס על מנות חלוקה המוגשת למרכז השולחן וישלב בין מנות של ירקות ועשבים, דגים נאים ובשרים מובחרים, בטיפול מינימלי ומדויק והגשה פשוטה ואלגנטית. בתפריט ניתן למצוא שילובי טעמים, חומרי גלם ייחודיים, היוצרים חוויה שמחה ועזת טעם.
יותם שילה ומוש בודניק פיתחו תפריט קוקטיילים חדשני הנמזג דרך חביות, מה שיוצר אלכוהול קל לשתייה עם אותו אחוז אלכוהול ומלא בטעם ומורכבות. את המקום המכיל 350 מקומות ישיבה מגוונים עיצבו המעצבות עופרי דנון ומאיה שלף בהשראת הקאנטרי קלאב של פעם, "עם דימוי של בריכת קאנטרי קלאב נטושה ללא תקרה", לדבריהן.
בין המנות שיוגשו במקום ניתן למנות: טונה נאם ג'ים – סשימי טונה, רוטב דגים, צ'ילי אדום, שום וכוסברה (58 שקלים). סלט יאם קונג – שרימפס בטמפורה, מחית צ'ילי, למון גראס, מנגו ירוק, קריספי שום (56 שקלים). שקדי עגל, למון גראס, סויה כהה (78 שקלים). בין הקוקטיילים שיוגשו: פינה קולדה צלולה – בקרדי, אננס, ליים, חלב קוקוס (49 שקלים). גוס אנד גרס – גריי גוס, ענבים סגולים, רובהאב, למון גראס (59 שקלים)
מאחורי הקאנטרי קלאב, עומדת קבוצת שותפים שכוללת קבוצת מסעדנים וחיי לילה, בהם השף עומר מילר, שחר קסמן (קלרה, קליפסו), יותם שילה (הונולולו, דאבל סטנדרט, ספייסהואס), מוש בודניק (סושייל קלאב, ספייסהאוס) שף תומס זוהר (קפה פופולאר, תאילנדית בהר סיני), עידו אביב ("ראמה, פארוק בשוק) איתי בללי מבכירי הדיזנגוף סנטר, עו״ד ערן צור ודניאל יפת.
פתיחה: שני-שבת החל מ-20:00.
ניתן להזמין מקומות בעמוד האינסטגרם והפייסבוק של הקאנטרי קלאב.
לא כשר
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו