ספק אם באטמן יושב בבאטמוביל שלו ומנשנש עוגיות אוראו בזמן שהוא ממתין לדיווח בקשר על תקרית הפשע הבאה, אבל זה לא מנע ממותג העוגיות הבינלאומי אוראו לשתף פעולה עם הסרט החדש "הבאטמן" (הפעם עם רוברט פטינסון כאביר האפל), שיגיע לקולנוע בחודש מרץ.
• מבצעים מעולים במסעדות בכל הארץ
תוכנית הפעולה היא כזו: לאחרונה הגיעה לחנויות בישראל מהדורת עוגיות אוראו מוגבלת וממותגת של "הבאטמן". אמנם אין להן טעם מיוחד, אבל על כל עוגייה מוטבעת דמותו של גיבור-העל האפלולי. גם זה משהו.
טריילר ל"באטמן" החדש
כמו כן, חדי העין יבחינו בקוד QR על האריזה, שיעניק למי שיסרוק אותו גישה לחידות שהשאיר הרידלר - הנבל הראשי מהסרט, ולמשחק שיתקיים בין 14 ל-27 בפברואר. עניתם נכון על החידות? מברוק, יש סיכוי שתזכו בכרטיס זוגי לסרט, בכובע באטמן ממותג או אפילו בטיסה זוגית ללונדון, שם תיהנו מהקרנה פרטית של הסרט, פלוס ביקור באולפני וורנר וארוחת ערב סגורה לזוכים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו