יוצר הסדרה הפופולרית "זגורי אימפריה", מאור זגורי, עם טוויסט מפתיע בעלילה. ממש בימים אלו פותח זגורי רשת פלאפליות חדשה בשם "האק". "האק", הוא כמובן הביטוי המרוקאי שהפך לאחד מסמלי בסדרה. הסניף הראשון נפתח בתל אביב, ברחוב קיבוץ גלויות 32, ובתכנית יש כבר סניפים נוספים במודיעין, קרית אונו ואור יהודה.
"האק, הוקמה בשיתוף פעולה בין זגורי לבין היזם והמסעדן נדב שלום, כאשר היא שמה לה למטרה להנגיש את טעמי המסורת המשפחתית במחירים שווים לכל נפש. "אנחנו מתכננים להגיע גם לאזורי הפריפריה, משם באנו ולשם אנחנו רוצים להחזיר. זה חלום ילדות שהפך למציאות," מספרים המייסדים.
זגורי מצדו רואה במיזם החדש המשך ישיר לדרכו האמנותית: "מהטלוויזיה אל המציאות – תמיד הייתי יוצר. כשבאה לעולם הסדרה 'זגורי אימפריה', זו לא הייתה רק דרמה משפחתית עוצמתית, אלא גם סגירת מעגל עם המסורת שהועברה אלי מדור לדור - אל הטלוויזיה הישראלית וכעת אל המציאות".
למרות חוסר ניסיונו בתחום המסעדנות, זגורי מצא בנדב שלום שותף אידיאלי עם חזון משותף: "ביחד החלטנו ליצור את רשת 'האק' שתביא את הטעמים מהבית - טעמים של אהבה, חום ומשפחה – היישר אל הרחוב הישראלי".
נדב שלום, שמביא עמו ניסיון בתחום המזון, מאמין בקונספט: "הפלאפל והסביח הם מאכלים שתמיד יהיה להם ביקוש - זה אוכל מנחם וחם שפונה לכל הכיסים. הפיתה היא הלחם הלאומי שלנו, והפלאפל הוא המאכל הכי ישראלי שיש".
התפריט של "האק" מציע ארבע מנות עיקריות המבוססות על מתכונים משפחתיים: "הפלאפל האגדי", "הסביח המלכותי", "השניצל האייקוני" ו"הקובה המהפכנית". כל המנות מוגשות בפיתה, בבאגט או בלאפה, לצד סלטים, חומוס ותוספות מסורתיות. מחירי המנות נעים בין 20 ל-55 שקלים, מה שאמור להפוך את המקום לנגיש לקהל רחב.
הקונספט העסקי מתבסס על תפריט מצומצם ומדויק תחת הפילוסופיה של "מינימום מנות עם מקסימום טעם". הרטבים המוגשים הם הבסיסיים ביותר, ללא תוספות מיותרות.
האק,
קיבוץ גלויות 32 תל אביב
פתוח בימים א'-ה' בין השעות 10:00-22:00, וביום ו' מ-10:00 עד שעתיים לפני כניסת השבת.
כשר