את הרוזלך, קינוח הדגל של רשת לנדוור, אין באמת צורך להציג, רק לאחרונה דיווחנו כי חזר להיות טרנד לוהט בטיקטוק, כבילוי שלם, בעיקר של נערות צעירות אשר זכה לכינוי "רוזלך וריכולים". אבל בלנדוור ממש לא שוקטים על השמרים, ומשיקים את הקינוח האהוב במהדורה מיוחדת לחורף, בהשראת שוקולד דובאי.
לטובת מי שפספסו את הטירוף הוויראלי הזה, שנקרא שוקולד דובאי - אז נסביר. מדובר בטבלת שוקולד, המיוצרת בדובאי, המגיעה בשלל גרסאות, אבל זאת הפופולרית והמדוברת ביותר, מורכבת מטבלת שוקולד חלב שמנמנה, הממולאת בשערות קדאיף פריכות ופיסטוק. מה שיוצר קינוח בעל טעמים מזרח תיכוניים.
אז מה מתקבל כשמשלבים בין השניים?
רוזלך דובאי מורכב מאותו בצק שמרים קליל ואוורירי של הרשת, רק שהפעם הוא ממולא בממרח שוקולד ופרלינה בממרח פיסטוק ובקדאיף, ומעליו - רוטב שוקולד לבן פיסטוק ושברי פיסטוק קלוי.
"זה היה אתגר לא פשוט", מספר תומר עמדי, השף הראשי של רשת לנדוור, "רצינו לשמור על המהות של הרוזלך המקורי שכולם מכירים ואוהבים, אבל להעניק לו טוויסט עכשווי ומפתיע. כל רכיב נבחר בקפידה כדי ליצור את האיזון המושלם בין מרקמים וטעמים. התוצאה היא חוויה קולינרית חדשה לגמרי ואנו מתרגשים לראות את פני האורחים שיפגשו את המנה".
לדברי אנשי הרשת, לרוזלך דובאי לקח מספר חודשים של ניסויים במטבחי הפיתוח של הרשת, עשרות גרסאות ואין ספור טעימות, עד שנולד השילוב המושלם.
ומה אנחנו חשבנו?
הרוזלך בשילוב עם רוטב הפיסטוק עובד נהדר, שיערות הקדאיף לא היו מאוד דומיננטיות בטעם אך כן הוסיפו תוספת קראנצ'ית חביבה. חובבי הפיסטוק, בשילוב עם שוקולד בהחלט ייהנו כאן, ובצק הרוזלך, אין מה לומר, פשוט מנצח.
הקינוח זמין גם בוולט (59 שקלים), ואנחנו הזמנו אותו במשלוח, הרטבים הגיעו בצד. נציין כי ברשת ממליצים לאכול במקום, או לחמם דקה וחצי בתנור חם בחום של 180 מעלות.
הקינוח החדש יוגש במהדורה מיוחדת לזמן מוגבל בכל סניפי לנדוור.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו