אם נתקלתם לאחרונה בסרטוני טיקטוק של נערות מצלמות את עצמן אוכלות רוזלך בבתי הקפה של לנדוור, ולא הבנתם על מה המהומה - אנחנו כאן כדי לעזור. הקינוח המסורתי והאהוב של הרשת, שכבר ידע את תור הזהב שלו לפני כ-4 שנים, חזר לאחרונה בקאמבק מפתיע כטרנד ברשתות החברתיות, כשסרטונים המתעדים צעירות נהנות מהמאפה המתוק לצד כוס שוקו חם או תה צוברים מאות אלפי צפיות.
View this post on Instagram
"התחילה עונת הרוזלך והריכולים" - כך מכריזות הצעירות ברשתות החברתיות, כשהן משתמשות בסאונד האייקוני של "בנות גילמור" והופכות את המאפה המתוק לתפאורה המושלמת לשעות של שיחות נפש וריכולים עסיסיים לא פחות. מה שהחל כפוסט בודד, הפך במהירות לטרנד שמושך אליו עוד ועוד צעירות הנהנות מחוויה חברתית מתוקה במיוחד.
@roee_spammmm
@noabackxxx
הרוזלך עצמו, שילוב מושלם של בצק שמרים רך במילוי ממרח נוטלה בדרך כלל (או לוטוס), הפך בטיקטוק לסמל של רגעים משותפים ובילוי חברתי. בעידן שבו רבים מהבילויים של בני הנוער מתרחשים במרחב הדיגיטלי, מפתיע לגלות כיצד דווקא מאפה מסורתי מצליח להוציא את הדור הצעיר מהמסכים ולחבר בין חברות סביב צלחת מתוקה ושיחה טובה.
רוצים להצטרף לחגיגה? דאגנו לכם למתכון לרוזלך ביתי, שיאפשר לכם ליהנות מהקינוח האהוב גם בבית. אבל אל תשכחו - החוויה האמיתית היא שילוב של המאפה החם והטרי, לצד משקה חם וחברים טובים שיוכלו לרכל איתכם - גם מתחת לפוך בספה הביתית.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו