אנחנו מקווים שכבר הספקתם לשכוח מהקראנץ' פיסטוק והקורנפלקס, כי ההתמכרות הבאה שלכם לקיץ הקרוב כבר כאן: שלגון מסדרת קראנץ' בטעם במבה מתוקה, והוא מסקרן בדיוק כמו שהוא נשמע - שיגיע לחנויות בשבוע הבא.
ביקרנו במפעל גלידות נסטלה כדי לראות איך מכינים את הקסם הקפוא הזה, בדקנו מה הסיכוי ששוב יהיה קשה להשיג אותו בחנויות וגם טעמנו - לא נגלה לכם יותר מדי, רק נכתוב שהטעם הרבה יותר מפתיע מאשר החטיף "במבה אדומה" שרובנו מכירים.
ורגע לפני שתתרעמו על מחירי השלגון כמו בימים עברו, מנהלת מותג קראנץ' עדי רובינשטיין מבהירה: "גלידות נסטלה לא אחראית למחיר שנקבע לצרכן. אנחנו רק דואגים שהסחורה שלנו תגיע לכל מקום אפשרי, לכן גם ההשקה של השלגון נדחתה אחרי השקת כל הגלידות החדשות שלנו".
בשורה התחתונה: מדובר בטעם שכנראה ייצר את הבאזז המטורף של הקיץ, ששובר את מנעד הפיסטוק, הבלונדי וטעמים נוספים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו