אחרי קראנץ' הפיסטוק והקורנפלקס: השלגון החדש שהולך לשגע את המדינה

הלהיט החדש שכנראה יעורר באזז לקיץ 2024 יגיע לחנויות בשבוע הבא עם טעם חדש ומסקרן במיוחד, שספק אם יכולתם לנחש אותו: במבה אדומה • הלכנו לתעד את תהליך ההכנה, וגם לשאול את השאלות הקשות: האם אותו כן נצליח להשיג בחנויות?

השקת גלידת קראנץ' // כתב: אסף הדר // צילום: משה בן שמחון

אנחנו מקווים שכבר הספקתם לשכוח מהקראנץ' פיסטוק והקורנפלקס, כי ההתמכרות הבאה שלכם לקיץ הקרוב כבר כאן: שלגון מסדרת קראנץ' בטעם במבה מתוקה, והוא מסקרן בדיוק כמו שהוא נשמע - שיגיע לחנויות בשבוע הבא.

ביקרנו במפעל גלידות נסטלה כדי לראות איך מכינים את הקסם הקפוא הזה, בדקנו מה הסיכוי ששוב יהיה קשה להשיג אותו בחנויות וגם טעמנו - לא נגלה לכם יותר מדי, רק נכתוב שהטעם הרבה יותר מפתיע מאשר החטיף "במבה אדומה" שרובנו מכירים.

שלגון במבה מתוקה, צילום: לירון מולדובן

ורגע לפני שתתרעמו על מחירי השלגון כמו בימים עברו, מנהלת מותג קראנץ' עדי רובינשטיין מבהירה: "גלידות נסטלה לא אחראית למחיר שנקבע לצרכן. אנחנו רק דואגים שהסחורה שלנו תגיע לכל מקום אפשרי, לכן גם ההשקה של השלגון נדחתה אחרי השקת כל הגלידות החדשות שלנו".

השלגון מבית נסטלה, צילום: לירון מולדובן

בשורה התחתונה: מדובר בטעם שכנראה ייצר את הבאזז המטורף של הקיץ, ששובר את מנעד הפיסטוק, הבלונדי וטעמים נוספים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר