פשוט מנחם: ארבעה מתכונים לפתוח איתם את השבוע

סיר של פתיתים נימוחים, קציצות ברוטב לימוני של השף אביב משה, פסטה מקורזלת שמתבשלת עם עוף בכלי אחד או מג'דרה מתובלת כהלכה • המנות שאנחנו אוהבים - בגרסאות פשוטות ובלי מאמצים מיותרים

פתיתים של הגר גבאי "פלפלת". צילום: הגר גבאי

פתיתים ועוף בסיר אחד

בלוגרית האוכל, הגר גבאי ("פלפלת") שיתפה אותנו במתכון לסיר פתיתים עם עוף עסיסי שאי אפשר להפסיק לאכול. ארוחת הצהריים הישראלית האולטימטיבית.

למתכון המלא  

קציצות עוף ברוטב לימון, צילום: אסף קרלה

קציצות עוף ברוטב לימוני

השף אביב משה משתף במתכון שלו לקציצות עוף ברוטב שהוא מגדיר כ"חצוף". יש בו מלא עשבים, שום, כורכום ולימון פרסי - רוצו על זה. 

למתכון המלא

אפשר לתקתק, צילום: שרית עטר

עוף ופסטה בסיר אחד

בלוגרית האוכל והמתכונאית, שרית עטר, לימדה אותנו איך מתקתקים מנה מפנקת של פסטה עם עוף. מתכון בסיר אחד - לא תצטערו. 

למתכון המלא

מג'דרה, צילום: אלון שונוואלד

מג'דרה

הבלוגר והמתכונאי, אלון שונוואלד ("גבר עם סלים"), שיתף אותנו במתכון המצוין שלו למג'דרה. הסוד - האופן שבו הוא מטפל בבצל בתחילת הבישול ותבלון מדויק. לכו על זה.

המתכון המלא

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר