לקראת חג הפסח המתקרב התאספנו כדי לבצע טעימה עיוורת של מצות - ולדון בטעמים המורכבים של המאפה הלא מורכב.
נטעמו: מצות אביב, מצות ראשון, מצה שמורה ירושלמי - יהודה, מצות ביצים של אביב, מצת כוסמין של יהודה ומצה אורגנית של מצות אביב.
הבודקים: הילה דודאל, עורכת ערוץ האוכל של "ישראל היום", ערן איצקוביץ, עורך הערוצים של "ישראל היום" ואסף הדר, כתב הווידאו של "ישראל היום".
איזו מצה מרירה מדי? איזו דווקא כוללת מתיקות מעניינת? והאם מצת כוסמין באמת מגיעה בטעם שונה? התשובות - בסרטון.