למי מאיתנו לא יצא לקלף בחייו ביצים כמה וכמה פעמים? נכון שישנן מספר שיטות לעשות זאת, אך בואו נודה באמת – לא כולן באמת מוצלחות. מי שלטענתה מצאה את השיטה הטובה ביותר לקילוף היא לא אחרת מאשר השפית הנודעת אינה גארטן, אותה היא חלקה עם אתר Food Network.
לפי גארטן, שתחת אמתחתה פורסמו יותר מ-10 ספרי בישול המלאים בטיפים ובטכניקות להכנת אוכל, קודם כל, הכניסו את הביצים למים רותחים לפי הזמן הרצוי, ולאחר מכן הוציאו אותן מהסיר ותנו להן להתקרר. אז, תתחילו בשיטת שני השלבים שלה לקילוף: הכו את הביצה משני הצדדים כדי לשבור את הקליפה שלה, ולאחר מכן גלגלו אותה הלוך ושוב כדי לשבור את שאריות הקליפה שלא הוסרו ממנה לחתיכות קטנטנות. וזהו, זה הכל: לדברי גארטן, השיטה הזו תהפוך את קילוף הביצים לקלה הרבה יותר.
הסיבה לכך שהשיטה הזו כה פשוטה היא כי שבירת הקליפה לחתיכות קטנות מקלה על אנשים להצמיד את אצבעותיהם לקרום שבין הביתה לקליפה שלה, אותם תסירו ביחד - כי מי באמת רוצה לתת ביס לקרום בעל מרקם צמיגי במיוחד? אנחנו נוותר, תודה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו