לא נראה לנו שיש משהו טעים יותר מקרואסון, והאבולוציה האחרונה שלו רק מוכיחה לנו שצדקנו: אם חשבנו שקרואסון מפנק מגיע עם מילוי שוקולד או מקסימום שקדים, אנחנו מגלים שבעצם לא ידענו כלום.
לרגל יום הקרואסון הבינלאומי שמצוין כבר בפעם השישית, ביקרנו ב"מאפיית לחמים" בת״א וגילינו עולם חדש.
עד כמה חדש אתם שואלים? קרואסון מרק בצל, יצא לכם לשמוע? קרואסון עם טעמים עשירים של גבינות ואגוזי לוז, קרואסון קרם בורלה ועוד. אלו רק חלק מהטעמים המיוחדים שהצליחו להתפוצץ לנו בפה ובעצם לגרום לנו לשאול שאלה אחת פשוטה - איפה היינו עד היום?
מי שעומד מאחורי המגוון הרחב זה השף אורי שפט, שמספר לנו על החידושים המפתיעים, התגובות של הלקוחות והאם יש עליית מחירים עקב ההצלחה?
"הלקוחות מגיעים למרות המלחמה", שיתף אורי, שנחשב לאוטוריטה בינלאומית בתחום האפייה. "עם זאת, אנחנו סובלים ממחסור חמור של עובדים שנאלצו ללכת למילואים. הלכתי לעזור במטבח כדי לייצר בעצמי", גיחך אורי בצל המצב שנכפה על בעלי העסקים.
המחירים נעים בין 35 ל-50 שקלים. אז אם החשק למתוק גובר עליכם, מהדורת הקרואסונים המיוחדים תימכר בחנות החשמונאים ובאתר (משלוח/איסוף) בימים שלישי -שישי (30.1-2.2) בשעות 10:00-14:00.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו