סוכריות בצל ממולאות, באנים עם אסאדו, רוגעלכים, קובה, מפרום ועוד - מקבץ המנות הזה משקף נאמנה את הבלוגרית האוכל עדי מרום, ששקועה בעשייה ותמיד רוצה תוספת.
את בלוג האוכל שלה, שנכסיה כוללים קבוצת טיקטוק מצליחה ועמוד אינסטגרם (יותר ממיליון וחצי עוקבים), מרום מפעילה מזה כשלוש שנים. "התחלתי מאהבה אמיתית למטבח. תמיד אהבתי לצרוך תוכן, ולקחת רעיונות", שיתפה.
איך הכל התחיל?
"התחלתי ממש בקטנה בטיקטוק. פתחתי עמוד שהוא די אנונימי בהתחלה והסרטונים מאוד התפוצצו. קיבלתי המון ביקורות טובות".
@a.bake.and.cake#CapCut♬ צליל מקורי - Adi marom
איך נראה סדר יום של בלוגר אוכל?
"קמה בבוקר, וישר מתחילה לחשוב בראש מה הדבר הבא. אם זה ימי צילום אז צריך לעשות קניות ולהכין את המתכונים. יש לי ערימות של כלי בית, ואני שולטת הכל מהפלאפון שלי עם משטח שיש מיוחד ששמתי. אני עושה שיתופי פעולה עם חברות מסוימות וכרגע טוב לי עם זה".
מי נהנה מכל הניסיונות הללו?
"המשפחה שלי כמובן. אחים שלי מגיעים אלינו לאכול, אני מפנקת את ההורים שלי בימי שישי וזו הנחת שלי".
מה הבידול שלך לעומת בלוגרים אחרים?
"אני קונדיטורית. אני יודעת מה אני עושה. אין סיכוי שמתכון לא טוב יעלה אצלי בעמוד".
מאיפה ההשראה למתכונים? ניסוי וטעייה?
"יש פעמים שאני רוצה לנסות משהו חדש, ויש פעמים שאני יודעת איך זה הולך לצאת".
את קונדיטורית וגם בשלנית. את מתחברת יותר למתוקים או מלוחים?
"וואו, שאלה קשה. התחלתי בתחום הקונדיטוריה ויש לי אהבה לא מוסברת לדיוק ולסבלנות. אני חושבת שאני יותר קונדיטורית".
רבים מהעוקבים שלך רוצים להיכנס לעולם הבישול. מה הטיפים?
"אני זוכרת שתמיד אמרתי לעצמי לא לפחד. מקסימום לא יצא טוב, הכל בסדר. לא לבוא בעצבים למטבח ולהיות בלחץ. לעשות את זה בכיף".
אחד הסרטונים שחרכו את הרשת עם 27 מיליון צפיות היה המתכון של סוכריות בצל ממולא. "רציתי לעשות את זה בסגנון קצת שונה עם מטעמים מתקתקים וחמוץ - משהו מרענן. אני חושבת שזה יצא מוצלח".
היו רגעי משבר?
"ברור. זה לא פשוט לקום כל בוקר ולייצר תוכן. צריך להמציא את עצמך כל פעם מחדש".
מה הדבר הבא?
"להוציא ליין של מוצרים, אבל לא משהו רגיל. לעשות את זה עם ערך מוסף, עם מוצרים שאנשים באמת יצטרכו".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו