מה יעלה בגורל הוויטרינה המפוארת? הקונדיטור המוערך של מגזינו הודיע על עזיבה

האיש שתחת ידיו הוגשו עוגות וקינוחים מהטובים שיש לעיר הגדולה להציע, פרסם פוסט שבו הודיע על סיום דרכו במסעדה האיטלקית המוכרת • "אני יוצא לדרך חדשה ועצמאית, מקווה שבעתיד הקרוב אוכל לשתף בפרויקט הבא שלי", כתב

הקינוחים במסעדה. צילום: אתר מגזינו

מסעדת מגזינו האיטלקית של האחים ירזין פתחה את דלתותיה בשנת 2015 ועברה מאז תהפוכות ושינויים רבים, אבל כבר שנים שהיא נמצאת על דרך המלך בכל הנוגע לקינוחים שהיא מציעה. המגדנות והעוגות, הנחשבים מהטובים שיש לעיר להציע ועליהם אמון כבר כמעט עשור השף קונדיטור של המקום, ברק כהן, הפכו לשם דבר ומוקד עלייה לרגל - ולא רק של תל אביבים המבקשים למלא את בטנם פחמימות מנחמות.

לא בכדי נפתחה בצמוד למקום, השוכן בדרך מנחם בגין 31, גם קונדיטוריה עם שלל עוגות ועוגיות. כהן זכה בין השאר בפרס השף קונדיטור הטוב בתל אביב לשנת 2019 בדירוג Eating & Drinking Award של טיים אאוט.

     

הצגת פוסט זה באינסטגרם

           

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎Barak Cohen‎‏ (@‏‎barakc111‎‏)‎‏


אלא שבסוף השבוע האחרון הודיע כהן כי הוא עוזב את תפקידו. "לפני שמונה וחצי שנים קיבלתי הזדמנות להיות שף קונדיטור במסעדה חדשה בעיר - מגזינו", ציין כהן בראשית דבריו בפוסט שפרסם בעמוד האינסטגרם שלו. "מהרגע הראשון התאהבתי במקום ועבדתי ימים כלילות ליצור קינוחים חדשים, להגיע למרקמים וטעמים נכונים, והכי חשוב: להקים צוות ולהגיע הכי רחוק שאפשר. לכל מי שלא יודע, זה התחיל ממטר על מטר בתוך המסעדה, עד שנפתחה החנות ועם הזמן גדלנו למפעל. כל עוגה, קינוח ומאפה נבנו במחשבה ובאהבה גדולה", כתב.

     

הצגת פוסט זה באינסטגרם

           

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎Barak Cohen‎‏ (@‏‎barakc111‎‏)‎‏

בהמשך הודה לאנשים שעבדו יחד איתו לאורך התקופה. "תודה על העבודה הקשה, על תקופות לא פשוטות שעברנו, על עבודה בימים, בלילות, בחגים ובשבתות. בלעדיכם לא הייתי מצליח להביא את הקונדיטוריה למקום שהיא היום", כתב והוסיף: "תודה לכל קהל הלקוחות, תודה גדולה שבאתם, קניתם ופרגנתם".

רגע לפני שחתם את פוסט הפרידה, עדכן כי הוא כבר נושא פניו קדימה. "היום סיימתי את תפקידי כשף קונדיטור במגזינו, ואני יוצא לדרך חדשה ועצמאית. מקווה שבעתיד הקרוב אוכל לשתף בפרויקט הבא שלי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר