ארוחה בתוך לחם: 5 מתכונים שאפשר לאכול גם בלי צלחת

הרבה מאכלים אפשר להכניס לפיתה, לבגט או ללחמנייה • זה מנחם, זה זמין וזה גם מאוד מאוד ישראלי - קבלו כמה מתכונים שאפשר להכין בקלות ולאכול בכל מקום

מעורב ירושלמי של צדקיהו. צילום: רון ירקוני יחסי ציבור

מתכון לפלאפל של "הקוסם"

אריאל רוזנטל, הלוא הוא הבעלים והשף של אחד מדוכני הפלאפל הכי מפורסמים בארץ - וככזה נחשב "קוסם", שיתף אותנו במתכון האגדי שלו לפלאפל. אז תפתחו את הפיתות וקבלו את המתכון למאכל המסורתי האהוב. 

כנסו למתכון

פלאפל הקוסם, צילום: ירון ברנר

מתכון למעורב דגים ירושלמי

מסעדת MEAT TIME הכשרה משוק מחנה יהודה בירושלים, משתפת במתכון לסנדוויץ' עם מעורב דגים ירושלמי מלא בטעמים, שאי אפשר להפסיק לאכול.

כנסו למתכון

מעורב ירושלמי מדגים כבר ניסיתם?,

מתכון להמבורגר

כן, גם מנת המבורגר מפנקת נכנסת בקלות לקטגוריה של אוכל מנחם, כזה שנהנים ממנו ישירות מהידיים. השף עידו אלקיים, הבעלים של מסעדת CONMIGO במודיעין, שיתף אותנו במתכון קל ומהיר הכנה להמבורגר עסיסי וטעים במיוחד. 

כנסו למתכון

ההמבורגר של עידו אלקיים, צילום: רון ירקוני יחסי ציבור

מתכון למעורב ירושלמי של צדקיהו

מעורב ירושלמי היא מנה, שדרך טעמים וריחות, מספרת את סיפורה של עיר הבירה. המוסד הירושלמי האהוב "צדקיהו" שיתף במתכון לאחת מהמנות הנמכרות ביותר שלו.

כנסו למתכון

מעורב של צדקיהו, צילום: אסף קרלה

מתכון לעראייס

עראייס היא מנה קלה להכנה, שאפשר להכין על הגז או על מנגל. שף הבשרים, רונן ורה, נתן לנו את המתכון המצוין שלו למנה.

כנסו למתכון

עראייס, צילום: אסף דיין
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר